Känns som en toppen lördag.

Halloj.

Solen strålar och ljuset är på max känns det som. Fast klockan bara visar barnet så har jag hunnit med massor redan. Hör ni jag tror minsann att detta blir en kanon lördag. Tror inte ni också det? Känns som en toppen lördag är på G.

Känns som en toppen lördag.

Jag var uppe tidigt idag då det stod på min lott att köra tjejerna till gympan. Väl hemma gick jag runt lite i trädgården. Har nämligen hört att alla träd och buskar redan knoppar sig och är redo för vår. Så jag var ju bara tvungen att kolla läget med våra om man så säger. Mycket riktigt så finns knopparna på fruktträden och lavendel buskens torra frön doftade ljuvligt. Jag måste helt enkelt gå ut och knipsa av dem. Kanske rent av allt göra små egna lavendelpåsar sådana som vi fick sy och brodera i slöjden när jag var barn.

img_6543

Kanske lura iväg min små på sightseeing.

Vad ska ni göra av era lördagar? Visst har jag en massa hemmafix som jag ligger efter med men de får faktiskt ligga efter lite till. För jag är sugen på att hitta på något kul. Hoppas att jag får med mig i alla fall en av tre på något kul. Men jag får nog muta med både det ena och andra för att få med mig dem.

Men först innan det kan bli någon tur måste disken och köket fixas ordning. Så för min del blir det att kavla upp armarna och sätta fart. För planen är ju att få vara ute en stund till i det vackra vädret.

6juli4

Sötnosar – Hoppas att ni är vid gott mod och gör något riktigt riktigt bra av denna lördagen. För vet ni vad det tänker jag göra. Tror minsann att jag tänker gå all in i mina glittriga nya strumpor.

Puss & Kram

 

15 thoughts on “Känns som en toppen lördag.

Add yours

 1. Men så härligt att bara vakna upp med den känslan! Jag hoppas att du får med dig någon eller alla på något riktigt kul! Jag ska ut och äta med mina föräldrar & farmor och bara mysa 😍

 2. Vad skönt att kunna vakna upp med den känslan 😀 fina bilder du delar med dej av

 3. Ojdå jag kanske också borde ta några varv runt våran trädgård. Hoppas att du hann med att njuta av vädret också

 4. Härligt när man börjar skymta våren men också att kunna kontrollera vilka växter som fått liv lite tidigt så man vet vilka man måste skydda om det kommer en frostknäpp. Vi brukar bädda in en del känsligare växter i halm om det riskerar bli en köldknäpp. Låter underbart att du har en känsla av en fin lördag, då blir det säkert så … tack för att du delar med sig av den känslan, man blir liksom glad av att läsa ditt inlägg

 5. Det känns både för tidigt & kul att det redan är knopp i träd & buskar.
  Jag hade med en fin lördag. Jag & sambon åkte till en sjö. Lugnt, still & tyst. Det var ljuvligt 🥰😃

 6. Den känslan är underbar att vakna upp med 😍😊 Hoppas du får med någon av de tre 😉

 7. Jag såg på Expressen precis att det var köldvåg någonstans i Sverige. Jag hoppas att den inte kommer hit, jag gillar också att våren är på väg.

 8. Ja det var härligt med sol igår . Jag hade premiär säsong ute på balkongen och åt första gången 🙂 det kändes som man var utomlands nästan 🙂

 9. minns också dessa lavendelpåsar man gjorde i slöjden, dom luktade ju helt magiskt fantastiskt tycker absolut du ska göra en sån 😍🙌

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: