Fasiken vad jag tyckte om bonuspoäng idag.

Hej.

Ibland kan jag tycka att det är lite smått jobbigt med alla butiker som har klubbar där man kan samla poäng. Men idag älskade jag det verkligen. 450 kr fattigare för en rad bra och saker som stod på min fixa lista. Sånt gillar jag verkligen. Bra feel good på en weekend efter en bra stund vid datorn. Fasiken vad jag tyckte om bonuspoäng idag.

Fasiken vad jag tyckte om alla bonuspoäng idag.

Med bonus hos både Kicks, Stadium, HM och Gina Tricot handlade jag nästan gratis idag kändes det som. Åh vad det kändes bra måste jag säga. Bästa av allt är att jag fortfarande har kvar bonuspengar hos Stadium. Det är verkligen me like på den.

img_6531

img_6527

Det som stod på min lista att fixa idag var strumpor till både mig och Tilda. Strumpor som är så tråkigt. Tycker ni inte också det? Jag nästan kräks på alla vita och svart korta strumpor som ska paras ihop efter att de torkat. Bara därför jag inte orkar med alla dessa som ska synas noggrant så det blir samma märke och storlek som paras ihop gick jag åt helt tvärt håll idag.

Glitter och glamour strumpor.

Vem är det som bestämt att alla strumpor på vuxna måste vara svarta eller vita egentligen? Hur som helst så är det bara tråkigt. Så jag köpte hem några svarta om jag skulle ångra mig annars blev det färgade men framför allt glittriga strumpor. Verkligen helt nytt för mig men så roligt och snyggt när man måste gå i strumplästen.

img_6530

Fredagspresenten.

Egentligen gillar jag inte att shoppa på fredagar för då försvinner min fredagspresent liksom. Idag fick jag bestämma mig att det första jag skulle göra var att köpa mig en fredagspresent för att den skulle bli speciell. Body Shop och deras body butter är ett måste för mig och mina fötter. Jag kan inte lägga mig och sova utan att tagit body butter på fötterna. Det fick även bli en duschtvål vilket alltid går åt och när den var på rean kunde jag inte säga nej.

img_6524img_6525

Fredagsfika.

Jag valde idag att stanna till på Surådeg och köpa med fika hem till oss. Tiden fanns inte riktigt att sätta sig och fika idag. Plus att jag var inte sugen på att sitta ensam alls idag. Väl hemma blev det en semla såklart och kaffe. Alltså jag ångrar att jag inte anmälde mig som semletestare vilket jag var i fjol och året dessförinnan.

img_6535

Fredagsbubblet införskaffat.

Smet även in på bolaget och köpte med mig lite bubbel hem för det är ju trots allt fredag idag, eller hur!!! Köpte även med mig kall kaffedrink baileys hem vilken jag fick smaka av Wille förra helgen och såklart tyckte var 10 utav 10.

img_6532

Fredagsfokus.

Mitt fredagsfokus har blivit en ful ovana. Jag går nämligen omkring med en ljudbok eller podd i lurarna när jag är i centrum eller handlar. Superskönt såklart men helt tokigt då jag inte stänger av när någon tilltalar mig vid första sekund utan måste fibbla med att stänga av. För det första så hör jag inte om någon säger något till mig. Eller så tror människor som jag känner att jag ignorerar dem. Inte alls bra men det är så avkopplande att strosa runt i  min egen lilla värld med som idag Relationspodden med i öronen. Jag får allt ta och bättra mig där. Stänga av när jag ser någon jag känner eller när jag står i kassan. Min stund med fredagsfokus var när jag gick runt med bingo och Katrin i lurarna – så himla skönt.

trevlig-helg-frn-mig_57941199_511e0c189606ee2d7c3a676c

♥ ♥ ♥

 

 

 

 

 

 

 

 

15 thoughts on “Fasiken vad jag tyckte om bonuspoäng idag.

Add yours

 1. Alltid kul att handla på rea. Men jag är dålig på att hitta framför allt kläder på rea.
  Jag måste åxå ta tag i det där med att köpa strumpor. Har knappt inga kvar. Bara ankel strumpor 😄.
  Jag gillar strumpor ifrån newbady.

  Ibland är det så att tiden inte finns. Men det var ju tur att du kunde ta din fredags fika hemma i lugn & ro.

  Det är skönt att ibland stänga av omvärlden med musik eller bok. För ibland orkar man inte prata med folk. Bara få vara i sin egna värd.
  Men det är svårt att avgöra när man ska va närvarande eller avstängd.
  Ha en bra kväll❣️

 2. Avskyr också att para ihop alla svarta strumpor som är n ä s t a n likadana. Funderar lite på att göra som mina man – kan slänger alla strumpor när de börjar bli slitna och köper exakt likadana nya, så han har bara en sorts strumpor.

  Den där Bailysdrickan blev jag nyfiken på! Var det på Systemet?

 3. Hahhaa så söt du är, jag gillar inte att handla på fredagar för då försvinner fredagspresenten =))))) Då tycker jag att du ska köpa två!!

 4. Ohh great med bonusar, och glittirga strumpor har jag med köpt nyligen, varför inte piffa upp det extra noga =D. Bonusar är perfekt, så hade jag med för ett tag sedan, tre butiker ef varandra så jag bara tack tack tack typ 😉

 5. Det är aldrig så trevligt att handla som när man får rabatt av något slag! Jag är alldeles för dålig på att signa upp mig för sådana där klubbar så här blir det inga bonuspoäng alls…

 6. Vilken härlig fredag. Helt fantastiskt juh, Dags att ta tag i detta med FFF igen då det är en sådan rolig grej. Gratis är alltid gott så förstår att du gillar att shoppa för bonuspoängen

 7. Strumpor är verkligen tråkigt att handla men ett måste att fylla på ibland. Gud så bra med bonuspoäng egentligen, jag borde använda sånt…. 🤔 Gott att ta med fika hem 🙂

 8. haha det där med vuxenstrumpor i vit eller svart är jag helt tvärtom. Jag har stumpor i alla möjliga olika färger och mönster , blir ju mycket roligare att handla strumpor då ju 😀 tycker det låter mysigt att gå runt och lyssna på ljudböcker och poodar medans man handlar , då slipper man ju lite höra den höga ljudvolymen lite som brukar kunna vara i visa affärer. 😂👌

 9. Jag känner igen mig, jag lyssnar också alltid på en podd eller ljudbok när jag är ute och handlar det är så skönt att gå i sina egna tankar och bara vara 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: