Årets fattigaste dag – en myt eller?

Hej Hej.

Idag åkte jag mot IKEA på ljusrunda men ljusrundan fick bli inspirationsdag istället. Bankkortet låg nämligen kvar i annan jackficka hemma. Suck! alltså det är väl jag i ett nötskal just nu. Årets fattigaste dag – en myt eller? Den fick jag känna på när jag var på Ikea idag.

Årets fattigaste dag – en myt eller?

Som jag skrev ovan var planen att äntligen svänga förbi IKEA och handla ljus så att våra ljusförråd kunde fyllas upp igen. Vilken himla tur att jag märkte innan jag kom fram till kassan att bankkortet inte fanns i min börs. Annars hade jag nog skämts ögonen ur mig vid kassan. Tur för mig att jag hittade en guldpeng i ena jackfickan så jag kunde få mig en kopp kaffe. Årets fattigaste dag? Ja för mig blev det verkligen det idag så om det är en myt eller inte kvarstår. Men för mig blev den årets fattigaste dag hittlls.

Utan en krona på fickan blev det många nya idéer.

Att lämna IKEA tomhänt hör inte till vanligheterna. Även lite sura dagar minns jag att jag och en vän några gånger bestämde oss för att shoppa bra saker men max för 50 kr. Lite som en lek eller sport. Kul var det i alla fall. Tur för Marcel och hans kompis att de inte kunde gå när vi lekte denna leken utan var nöjda med att åka vagn.

Jag gillar ju att gå runt och besöka butiker och spåna för nya ideér. Det har jag alltid gjort men med tom ficka hade jag liksom inget val heller. Antingen går jag ett varv och spånar och leta nya tips eller så tjurade jag ihop mig och åkte hem. Jag stannade kvar och fick med mig några bra tips.

img_6502img_6503img_6511img_6508

Vad har ni haft för er idag?

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

 

 

 

14 thoughts on “Årets fattigaste dag – en myt eller?

Add yours

 1. Jag älskar Ikea o jag måste handla om ja e där för annars ångrar man sig om man inte köper med sig nå till hemmet 🙂

 2. Myt eller inte, det är en lång lönemånad iallafall. Har hänt ett antal gånger när man stått och varit i färd att betala och man inte har en krona på fickan. Skäms gör man. Nu är det lätt med bank på fickan, vilket kan lösamånga saker snabbt!
  Kul med inspiration i alla fall
  Kram Kajsa

  1. Vilken tur i oturen att du inte hade med dig bank kortet och märkte det i tid. Jag minns en gång när jag skulle stor handla hem mat och mitt kort inte fungerarde(kortet hade gått ut och det nya låg hemma) skämdes som en gris. Som tur var satt sambon i bilen och väntade så han fick komma in med sitt kort. Hoppas att du fick med dig massa med olika inspiration från din vistelse på Ikea

 3. haha men vilken osis, ja det har ju aldrig hänt man varit på ikea utan att komma hem med något haha , dock brukar ja kunna låta bli att handla i affärer ibland och mer bara kolla runt efter olika saker och fotografera dom för att sen hemma sen kolla på bilderna och fundera vill ja verkligen ha detta haha , ibland vill ja det och då åker man ju tillbaka någon annan dag och köper det, och ibland inser jag att näe det där hade nog blivit ett impuls köp om jag hade köpt det haha 😂❤ så ibland kan det ju vara bra att bara ha med sig mobilen/ kameran 😁👌

 4. Åh, trist att du glömde kortet! Jag tycker också det är SÅ pinsamt att stå i kassan och upptäcka att man har glömt det hemma… undrar varför man reagerar så egentligen, haha! Det är ju verkligen ingenting pinsamt i det egentligen 🙂

 5. Gud vad jag hade surat om jag kommit hem tomhänt från IKEA. Så irriterande. Du kanske inte har så långt dit? Hoppas inte det. Kram

 6. Fy vad tråkigt. Jag hade blivit tokig haha. Det är också roligt att gå och titta inne på ikea och få lite inspo

 7. Sj brukar jag nästan alltid komma tomhänt från Ikea..Brukar åka dit ofta och bara kolla och sedan fundera på om jag verkligen behöver och vill ha sakerna, dock inte kul att upptäcka att man glömt bankomatkortet när man ska betala för det har hänt ett par gånger..

 8. Hehe synd de ej tar swish då, men så mycket snyggt du fotade, fint de har. Samt hehe ja man känner sig dum då, har hänt mig på affär med full korg då jag skulle betala, det var grymt pinsamt

 9. Det är verkligen tråkigt när man glömmer plånboken hemma. Man blir lite ledsen när man inser det. Tur du kunde få lite kaffe 🙂

 10. Så jobbigt att vara på Ikea utan att kunna handla. Å andra sidan. är det bra att kunna hämta inspiration och sedan fundera på vad man behöver.

 11. De där sekunderna innan man kommer på vart kortet ligger är ganska stressande… Skönt ändå att du visste direkt var du hade det – även om det var surt! Men nu kanske du hann kolla upp lite fler saker som du kan shoppa när du väl kommer dit med kortet för att köpa ljusen 🙂

Kommentera

Up ↑

%d