Klassiskt röda naglar hänger alltid kvar.

Hej.

Idag hade jag tid igen för att fixa nya naglar hos Malin. Klassiskt röda naglar hänger alltid kvar. Så idag blev det röda igen. Men innan dess hann jag med en fika med Sanna och sötaste lilla killen Lias. Jag vet att jag tjatat om honom här men han är ett så bedårande vackert barn. Den lilla filuren gjorde ni attans så bra Sanna och Andreas.

Vintern 2020 trendigaste naglar.

Har ni kvar era julnaglar ännu? Då är det verkligen dags att byta till nya fräscha. Idag var det min tur att fixa nya naglar igen. Även om jag själv inte körde på så juliga naglar var det skönt att få nya och fräscha. Oftast har jag en plan som vi utgår ifrån men gör vår egen toach på den ideén. Så var det även idag. Jag hade en bild och gå blev det något i stil med bilden.

img_6478
Bilden från Insta #glitternails.
Något i stil med eller snarlika eller inte alls.

Det är lite knasigt med mig för ofta ratar jag röda naglar till jul men precis efter jul och på sommaren är det okej. Nja det är lite så som jag funkar och alltid gjort. Att jag går min egen väg helt mot strömmen.

Klassiskt röda naglar hänger alltid kvar. Och så även i år. Långa eller korta naglar det spelar ingen roll. Den gemensamma nämnaren under hösten  och vintern stavas: blodröd. En lite mörkare nyans men inte rosa och inte vinröd ska det tydligen vara. Så för att få synas lite extra blev det röda med lite extra glitter som bling bling.

Jag blev lika toknöjd som alltid. Malin är bara bäst!

img_6480img_6485img_6487

Glöm inte olja och handcreme.

Om ni vill undvika fuktfattiga naglar gör då olja och handpeeling till en av era rutiner. När det blir kallt och minusgrader är det viktigt att ni använder vantar ni som har gelenaglar. De skyddar och behåller nämligen vår naturliga fukt i naglar och händer.

7

 

12 thoughts on “Klassiskt röda naglar hänger alltid kvar.

Add yours

  1. Vad fina naglarna blev på dig. Själv skulle jag aldrig kunna ha så fina och långa naglar.

  2. Får se vad jag tar för variant nu då jag ska göra det =D, så fina de vart och såklart kan man ha röda även om det inte är jul, röd är jättefint på sommaren som du säger

  3. sådana otroligt fina naglar du har gjort 🙂 skulle nog inte klara av att ha sådan långa naglar

  4. Grymt snygga! Tyvärr är min nageltjej inte så rolig rent designmässigt, vilket jag kan sakna ibland. Tycker att rött är riktigt snyggt, men väljer det i princip aldrig själv. Vet inte varför egentligen…

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: