Hur ska man göra, tänka och agera?

Hej.

Just nu har jag många saker som gnager i mig. Funderingar om både det ena och andra. Hur ska man göra, tänka och agera? Är till exempel något som ständigt snurrar i min skalle.

Hur ska man göra, tänka och agera?

När jag nu sitter och skriver till mig själv för att få lite rätsida på bitar som verkligen skaver blir orden svåra. Hur ska jag göra, tänka och agera är frågor som är viktiga men fråga handlar ju egentligen om vad jag vill.

Vad vill jag göra?

Vad tänker jag?

Hur vill jag agera?

16a

Jag behöver vända mig bort.

Visst är det så där galet retligt när någon skriver i gåtor och man egentligen inte fattar någonting vad denne vill säga! Ja så är det. Men jag behöver börja rensa bort saker som inte passar i mitt liv just nu. När jag börjar nytt år med nya mål, vägar och åtaganden. Som kungen hade sagt det är tid att vända blad. För det måste jag verkligen för att att få tid och hinna med allt som ska få plats i livet för att man ska må bra.

Det är bara det att det är så svårt att agera.

Jag är en fegis eller så är jag inte det. Det är bara det att jag har svårt för att agera i de saker som skaver i livet. Har ni som jag tänkt att tänk om jag hade någon som drog mig i rätt riktning, satte igång saker åt mig som är jobbiga eller urtrista som att stryka och vika tvätt. Fasiken vad jag behöver ett dragplåster just nu. Tror ni att man kan hyra ett plåster eller få man annonsera på blocket kanske? Skämt å sidor ni kanske förstår vad jag menar lite i alla fall. Annars så får ni helt klart kika in hos mig snart igen så kanske ni blir klokare och så även jag.

img_6463

bra

 

 

 

 

11 thoughts on “Hur ska man göra, tänka och agera?

Add yours

  1. Håller med mycket i det du skriver, lite i samma tankar fast med min vardag. Har haft svårt att fokusera, planera och få saker gjorda just nu… 🙄 Behöver kanske också ett dragplåster 😋😊

  2. Man måste inte vara en fegis bara för att man har svårt att agera i svåra val =) jag har med svårt att planera och få saker gjorda ibland vad är jag då? Jag kanske oxå behöver ett dragplåster haha

  3. ja du de tär jättesvårt ibland att komma till insikt och man är osäker i många val. Det har jag ju varit tills nu när jag tagit tag i det, du får tänka och reflektera ett tag <3

  4. Jag är sååå inne på din linje! Jag skulle också behöva någon som drog och puschade mig ibland – fick mig att göra dom där sakerna jag inte riktigt vågat ta klivet att göra eller prioriterar bort!

  5. Ja Men åhhh vad jag skulle vilja hyra ett sånt dragplåster… jag förstår precis vad du menar är lika förvirrad själv… vad vill jag egentligen?

  6. Nog meningen att det ska ta lite tid innan man agerar, annars blir det lätt förhastade impulsiva lösningar som kanske funkar bra just då men sedan blir de något man ångrar..

  7. Kamila, vet du en sak finaste du. Jag tror att du själv har plåstret i handen men måste våga dra. När det är dags att dra, det vet bara du. Svaren är dina, sen kan andra hjälpa dig att nå dit.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: