Jag slängde kakan i sopporna.

Hej Hej.

Söndagar är veckodagen som vi i Norden uppkallat efter den fornnordiska solgudinnan Sol. Så himla rätt tycker jag. Idag sken solen och det var underbart ute. Vår fast det är i januari. Väl hemma blev det årets första kaffe på altanen. Kan ni tänka er? Jag slängde kakan i sopporna.

Ljuvligt ute i skogen.

Solen strålade verkligen in genom våra smutsiga fönster idag. Jag längtade ut till skogen och fick Tilda med mig. Vi gav oss ut på må få och hamnade vi en av sjöarna där vi hamnade även för något år sedan. Då var det i mitten av september och hur varmt som helst så Tilda badade. Det var helt ljuvligt att gå runt i skogen och bara njuta av solen, värmen och fåglarna som kvittrade.

img_6458img_6461img_6463img_6464

Årets allra första kaffe ute på altanen.

Gissa om jag ångrade att vi inte tog termosarna med oss ut i skogen? Nästa gång får det absolut bli med dem i stora fickorna. Så när vi väl kom hem satte jag mig ute på sittbänken och drack kaffe. Åh vad härligt det var!!

Men jag måste säga att det är helt sjukt att sitta ute på altanen med uppknäppt jacka och utan både vantar och mössa i januari. Säga vad man säga vill om att vår är underbart men i januari ska det vara vinter med massvis med snö. Man ska vara ute och leka i snö och skota snö.

Kan ni tänka er att jag slängde kakan i sopporna? Det gjorde jag faktiskt för den var inte alls så god som hallongrottor brukar vara.

img_6467

Städkärringen i mig kom fram.

Efter härliga timmar utomhus var det helt okej att komma in och leka städkärring. Alltså ena sonens rum kan jag bli mer än galen på ibland. Igår fixade han ett nytt skrivbord. Så idag när halva rummet var kaos och han var ute med vänner satte tanten igång. Till slut blev även hon nöjd och satte igång att röja även på dotterns rum med henne som hjälp. Visst är det bra skönt när man verkligen känner att man gör nytt!

img_6473

Dags för söndagsnöjet en stund – Stryka och vika tvätt.

Jippi vad kul  – eller inte alls!!!

kram

♥ ♥ ♥

 

 

 

 

10 thoughts on “Jag slängde kakan i sopporna.

Add yours

  1. Men gud så skönt att kunna njuta så av söndagen! Jag har varit på innebandymatcher hela helgen så jag har inte hunnit med att njuta av helgen alls faktiskt. Men det kommer ju som tur väl en ny helg om en vecka.
    Vilket fint rum sonen har!

  2. Så fint dottern fick det på rummet minsann och ja visst är det otroligt. Vi har dock haft bitande kyla idag,var jätterått ute. Men hos er såg det toppenhärligt ut

  3. Gud så skönt det låter. Jag var inne hela helgen och kämpade med renovering. Kasta kakor? Jag hade ätit trots att dom inte var så goda =)))) Det är helt galet väder, men jag gillar ju att det är varmare =)

  4. Vi passade också på att fika ute i solen. Jag håller med dig om att Det ska vara snö och minusgrader utomhus tross att det är skönt med detta vädret

  5. Tycker också att det borde vara snö och minusgrader känns inte helt rätt med det vädret vi har nu i Januari. Vad härligt med en skogspromenad 🙂

Kommentera

Up ↑

%d