Krasch hela tiden – Lös problemet Nouw!

Hej.

Hör ni jag blir alldeles matt på allt krångel som bloggportalen Nouw har och haft under de senaste åren. Och då ska jag lägga fram att jag själv aldrig bloggat hos dem. Vilket jag är evigt tacksam för. Jag borde kanske inte bry mig som själv har min domän på WP  men jag bli drabbad av  att Nouw kraschar. Krasch hela tiden – Lös problemet Nouw!

Lös problemet Nouw!

När Nouw kraschar eller ligger nere påverkar det mig indirekt. Inte på samma sätt som alla bloggare som ligger och legat med sina bloggar hos dem. Men mig på så sätt att medlemmarna i face book gruppen Länka med Kärlek som jag är en av två admin inte kan delta som de önskar. Vi bloggare på andra portaler kan inte besöka dem och interagera med dem som vi borde och önskar.

10 000 medlemmar ska ha lämnat redan.

Den siffran kan vara tagen i luften men den har cirkulerat i bloggvärlden. Det är galet många medlemmar om så många lämnat Nouw sedan i torsdags när portalen mer eller mindre haft stora problem. Jag förstår medlemmarna som lämnat. Det är långt ifrån första gången som det krånglar hos dem.

Glad WP bloggare med egen domän som trivs som fisken i vattnet, det är jag det. Nu låter det som jag gör reklam för WP men det gör jag inte alls.

19a

Sorgligt att det är som det är.

Vet inte hur många bloggvänner som skrivit till mig senaste dygnen och ställt frågor och bett om råd angående byta portal och Nouw. Jag säger som jag säger till alla jag trivs på Word Press men att det kräver ett annat engagemang och driv för att nå ut.

Flera bloggare är ledsna och upprörda då de inte kan flytta sina bloggar med allt material från dem. Nouw äger tydligen alla bilder vilket gör att texten får bloggaren med sig men inga bilder. Sorg är vad det är. Många bloggare har sina liv, sina historier och framför allt minnen i sina bloggar vilket gör allt knas ännu mera sorgligt.

Ta ansvar och lös problemet.

Dags att lösa problemen till det bättre och framför allt stilla upproret bland medlemmarna. Så att de själva när allt är lugn i portalen kan välja vad de vill blogga. Detta kaos skapar bara panik och att upprörda bloggare startar bloggar på portaler som de kanske inte vill ligga på alls.

Avundas varken Nouw som har problem eller deras bloggare. Hoppas bara att allt lugnar ner sig så alla får ro att göra som de vill och jobba vidare.

pus

 

 

 

 

13 thoughts on “Krasch hela tiden – Lös problemet Nouw!

Add yours

 1. Jag är nog den enda som inte hypar sönder och blir arg så fort det ligger nere. Haha!! Jag tycker inte det är roligt, men samtidigt är bloggandet inte hela mitt liv så jag kan vara uran det ett tag 😉 Kan dock förstå er som har blogg på andra ställen som egentligen inte har med nouw att göra men ändå drabbas.

 2. Jag är nog som Marica här , visst det är irriterande när det krånglar men jag hypar inte utan jag läser andras och sen kommer jag tillbaka på nouw när det funkar igen =)

 3. Nu är de slut med nouw för mig. När Nattstad startade var den en bloggportal 2003 men 2015 när dom byte namn till Nouw då har de blivit en community. Alltså de finns många som är medlem för att läsa andra och orkar inte krångel som uppstår när man inte är medlem. Men akk nej. Tack och hej för dom. Plus att dom kodar alla ens bilder. Där får man koder i sina inlägg och inte bilder när man exportera sina inlägg. Alltså skit.

  Så har rätten till all innehåll man har där. Oavsett eget domän eller inte.

 4. jag är ju en av dem som vekrligen gillar nouw och har stannat trogen där i alla år. jag gillar deras designform därför jag varit så slaviskt kvar där, men nu har jag också nog kastat in handduken för dem måste jag nog säga,

 5. Idag så valde jag att byta det känns bäst så, har inte märkt av så mycket i veckan men nu under helgen. Det är som du säger irriterande. På vilket sätt måste man nå ut mer på sin blogg? typ marknadsföra? 🙂

 6. Själv blir jag kvar på Nouw..Hade WP innan och det funkade bra men jag gillar Nouw bättre trots allt krångel..Har inte så mycket panik över att det inte fungerar ibland.. även om det är tråkigt att inte kunna läsa vissa bloggare jag följer men det kan vara skönt med en oväntad paus så man får mer tid över till annat istället och hinner fundera mer på vilka inlägg man vill lägga ut när det startar upp igen..

 7. Det som stör mig mest är att nouw inte går ut med någon info till oss som har bloggar där. Och det här med bilderna oroar mig också så klart.. Fy vad trist om man vill fytta!

 8. Är så tacksam för att jag har egen domän. När jag har problem så gnäller jag på maken som är min IT-tekniker/webplatsansvarig osv. Haha
  Hade jag inte fått med mig mina foto hade jag blivit vansinnig! Det är ju mina foto! Glad att jag inte hoppade på Nouw när de kom och blev stora direkt.
  Bloggen är inte mitt allt, mitt liv men alltså såna saker ska (!) fungera.
  Jag är nöjd med WP som min blogg bygger på.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: