Tandställning, frånvaro och fredagsfika.

Hej.

Fredag igår igen! Jag har inte riktigt kommit tillbaka till rutinerna känns det som. Säkert för att mycket är oklart ännu. Till och med mina F F F blir inte som förr men vad gör väl det livet förändras ju på alla plan för alla. Tandställning, frånvaro och fredagsfika var lite av det som hände igår.

Tandställningen på plats.

Igår var den stora dagen då Tildas tandställning skulle på plats. Jag min slöfock eller vad jag nu ska kallas glömde frånvaro anmäla dottern från kl:13 och framöver. Plus att det inte går komma åt vklass från mobilen utan lösenordet. Vilket såklart sitter i datorn gjorde att hon fick ogiltig frånvaro. Som tur var kunde jag lösa bort den med att anmäla frånvaron hemifrån.

Tilda är och har alltid varit en tålig och modig tjej. Inte en pipråtta som gnäller och grinar för allt. En timma fick hon ligga snällt ner i tandläkarstolen med grejer i hela munnen för att få tandställningen på plats. Vilken tjej vi har alltså!!! Det drog och spände lite på kvällen vilket tandläkaren berättat att det skulle göra också.

img_6436img_6440

Hembakat när det smakar som allra bäst.

I bilen hem var jag så fika sugen eller egentligen lunch hungrig säkert men fredagsfika fick det bli. Tänk att jag var så smart och bakade dagen innan så det fanns riktigt god fika när jag kom hem. Fredagsfika i lugn och ro är verkligen inte fy skam inte.

img_6444

Bästa rengöringslotionen på bra länge.

Fredagspresenten blev inte så överväldigad men så nödvändig. Inte tog jag någon bild heller utan fick göra om en gamla på samma produkt. Jag har använt denna rengöringslotionen ett tag nu och trivs verkligen med den. Min hy är så känslig i ansiktet men denna funkar bra och så doftar den inte för mycket vilket jag tycker att många ansiktsprodukter gör.

17

Fredagsfokus med lurarna i öronen.

Efter middagen igår smet jag upp till sovrummet och stoppade lurarna i öronen och lyssnade på ljudbok. Det är så himla skönt och avkopplande när man eller jag i detta fall då hittar en bok som fångar mig. Lyssnar just nu på ”Elva år i fångenskap” av Michelle Knight som hölls fången av Ariel Castro. Fredagsfokus när det passar mig som allra bäst.

img_6442

♥ Kram Kram ♥

 

 

 

 

 

 

 

12 thoughts on “Tandställning, frånvaro och fredagsfika.

Add yours

  1. Så duktig hon är, har hört att det kan göra riktigt ont i början med tandställning. En mysig fika hemma är ju aldrig fy skam heller 🙂

  2. Jag impas av din dotter. Så duktig. Men kanske är för att i detta fall. Hon vet, om tänderna ska bli fina. Så är det här som kräfs.
    Å gott med fika. Sen skönt att lyssna på bok 😊👍

  3. Vad skönt att det gick att rätta till frånvaron senare på datorn. Vad duktig dotter du har, vet av egen erfarenhet hur ont det kan göra. Jag håller med dig om att hembakt är godaste som finns

  4. Så skönt att du har hittat en bra rengöringsprodukt. Jag har också känslig hy och det kan verkligen vara svårt att hitta någonting som man trivs med. Just nu använder jag faktiskt kokosolja och tycker att det är det bästa jag haft hittills.

  5. Jobbigt att ligga där så lång tid med massa saker i munnen men vad duktig hon var. Så typiskt att man var tvungen att använda lösenord när man inte kan det eller har det till hands men det gick att ordna i alla fall hemifrån 👌🙂

  6. Vad duktig Tilda är som orkade ligga där och inte har tandläkarskräck. Själv tycker jag det är jättejobbigt. Vad gott med hembakat, är det muffins? 🙂

  7. Duktig hon är minns när jag hade tåls när jag var i hennes ålder . Det var så plågsamt och gjorde då ont jämt . Men idag e jag glad att jag genomförde det för + man får vitare tänder 😂 och man får raka 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: