Hiss och Diss från Elle galan 2020.

Halloj.

Är ni som jag en person som älskar fina vackra klänningar och mer än gärna skulle gå på fest i bal eller aftonklänningen en gång i veckan? Idag gick Elle galan 2020 av stapeln för 23:e gången och jag var såklart inte sen följa och kika noga på alla vackra klänningar från röda mattan. Så håll i er för här kommer Hiss och Diss från Elle galan 2020.

Hiss och Diss från Elle galan 2020.

Många av årets klänningar och kreationer var helt amazing måste jag säga. Det är lätt att drömma sig bort när man ser alla dessa vackra människor i sina fina outfits. Mina HISS min absoluta favorit från galan är utan tvekan Ebba Busch KD ledaren. Alltså hur jäkla snygg var inte hon i sin klänning. På min andra plats kom Jenny Alversjö med sin blålila klänning som hade samma färg som mina skidor bara för att tillägga något extra.

ELLEGALAN 2020
Bilderna från början lånade av Femina.se.
Super diss på Peg Parnevik.

Jag tycker att Peg gör bra musik och är en annars cool tjej som går sin egen väg i mycket. På Elle galan anser jag att hon gick åt helt fel håll. Att spela på sex och naket är helt okej för min del så länge det inte avslöjar precis allt. Klänningen skulle kunna blivit så cool om den inte varit så genomskinlig och avslöjande.

elle3
Bilden lånad av Femina.se.
Årets fotograf – Angelina Bergenwall.

Angelina vann med motiveringen – ”Det är artistiskt, genomtänkt och välkomponerat. Hon låter oss komma riktigt nära inpå människan. Det är finstämt och samtidsrelevant – med hög modefaktor!”

Jag gillar hennes sätt att fokusera på detaljer i bilderna samt att bilderna inte är överdrivna utan ganska nakna och raka. hon smyger liksom inpå skinnet på objekten och de miljöer hon fotografera.

På tal om fina klänningar – Vill ni veta en hemlis?

Jag och en av mina gamla vänner Hanna hade en grej för oss innan vi fick barn och gift oss. Nämligen att smita in och även ibland boka tid för att gå och prova brudklänningar och tärnklänningar på påhittade bröllop. Allt bara för att vi båda älskade vackra klänningar och fina miljöer. En gång när det verkligen var dags för mig att prova brudklänning blev det lite pinsamt när de i butiken tyckte de kände igen mig. Där och då fick jag dra en vals om att det nog var min tvillingsyster som gifte sig …

Jag tror att både Hanna och jag borde varit prinsessor i något av alla våra liv eftersom vi var så tokiga och jag fortfarande är.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

 

6 thoughts on “Hiss och Diss från Elle galan 2020.

Add yours

  1. klänningar är fina att kolla på, dock föredrar jag väldigt enkla och lite tråkiga klänningar framför bal och festklänningar, möjligen för att jag helst går klädd i tshirt..men elle galan måste ha varit rolig att se på i alla fall

  2. Håller med om att de mer klassiska klänningarna är snygga och Pegs är lite för ovanlig.
    Hoppas de tar väl hand om sina kläder och kan använda dem igen vid tillfälle – trist om så bra kläder skulle hamna längst in i garderoben.

Kommentera

Up ↑

%d