Går liksom inte att ta in.

Hej.

Vår nära vän som blev sjuk under sin semesterresa på helt andra sidan jorden gick bort i söndags efter några få dagars sjukdom. Helt ofattbart! Det går liksom inte att ta in. Hon var långt ifrån färdig med livet här på jorden. Tusen frågor som ändå inte spelar någon roll. Det är med djup sorg jag sänder över mina kondoleanser till vännens make och barn. Tack för alla kloka råd, fina samtal, glada skratt och dina bus.

Det går liksom inte att ta in.

För inte många dagar sedan satt vi med varsin Irish coffee och tittade in i brasan uppe på Högis. Trötta men och nöjda med den Sälen vistelsen. Jag längtade hem till mina killar och du hem för att packa om till er välförtjänta semester. Inne i eldstaden fanns ett konstverk med en massa figurer som vi tramsade runt varför de hamnat där och vart de var på väg. Vi undrade hur de klarade jobba i den hettan och om de hade en skyddsdräkt.

img_6224

Kloka ord att bära med sig i livet.

En av världens rikaste och mäktigaste män Steve Jobs gick bort endast 56 år av cancer i bukspottkörteln. Han lämnade några kloka ord i livets slutskede som är väl värda att föra vidare. Även om det talats om att Jobs hade en annan mindre trevlig sida men den lämnar jag dit hän nu.

”I det här ögonblicket, när jag ligger på sängen, sjuk och minns hela mitt liv, inser jag att all min framgång och rikedom som jag har är meningslös inför den överhängande döden.
Du kan hyra någon för att köra bil åt dig, tjäna pengar åt dig – men du kan inte hyra någon för att bära sjukdomen åt dig. Man kan hitta materiella saker, men det finns en sak som inte kan hittas när det går förlorat – ”LIVET”. 

Steve Jobs

Obestridliga fakta.

 Utbilda inte dina barn att vara rika. Utbilda dem att vara lyckliga.

Ät din mat som medicin, annars måste du äta din medicin som mat.

Det är en stor skillnad mellan att vara människa och människa.

Om du vill gå snabbt – gå ensam! Men om du vill gå långt – gå tillsammans.

De sex bästa läkarna i världen.

Solljus
Vila
Träning
Kost
Självförtroende
Vänner

”Älska de människor som Gud skickade dig, en dag kommer han att behöva dem tillbaka.”

img_5986

Puss & Kram

 

 

 

 

 

 

 

 

7 thoughts on “Går liksom inte att ta in.

Add yours

  1. Livet är rätt orättvist ibland, den där eldstaden ser mysig ut skulle ge vad som helst för att ha en sådan här hemma hahaha. Härligt att ni hade det mysigt i sälen =)

  2. Ååå, jag beklagar verkligen din förlust av vännen… Förstår att det är obegripligt. Livet är mycket märkligt och orättvist ibland… Hoppas att du har många fina minnen med din vän som du kan plocka fram när det känns extra tungt. Kram

  3. Beklagar sorgen ♥️
    ”6 bästa läkarna i värden” & vilka det är. Det var bra👍😄stämmer med.

  4. Ja det är för sorgligt och det är så orättvist verkligen, vilken totalt olycka. Får minnas tillbaka på era fina minnen från er skidsemester, men såklart är det ju föga tröst nu =(

Kommentera

Up ↑

%d