Hav av tulpaner på tulpanens dag.

Hej.

Tulpanernas dag idag. Ska du fira dagen med några fina tulpaner? Planen var att smita in i centrum i blomsterbutiken och köpa tulpaner när jag kom från stan. Men de måste vara den ända blomsterbutik som inte frontade tulpanernas dag. Hela stan pratade om dessa vackra blommor men inte Tumba inte. Tror faktiskt att de i blomsterbutiken blev lite små skämsiga när jag påpekade för dem att det är tulpanernas dag. Torghandlarna på Odenplan gick däremot all in på tulpaner kan jag säga. Hav av tulpaner på tulpanens dag.

img_6404

För trångt så vi gick och gick istället.

Planen idag var att ta en fika på Systrarna Andersson med en vän men det var knökfullt när vi kom så vi valde att promenera runt istället. Vi båda älskar att gå så vi gick och gick. Innan jag mötte upp vännen på Fridhemsplan hann jag gå in på Granit som jag gillar så mycket. Såg något idag som jag aldrig sett förut. Svarta tops eller bommulspinnar vad man nu väljer att kalla dem. Svårt att avgöra om jag tycker att tops verkligen ska vara svarta eller inte. Vad tycker ni svarta eller vita tops?

img_6401

So I told you….

Jag har en så klok vän som jag träffade på rehab jag gick på. Vi har fortsatt att träffas efter den slutade. Idag blev det både en lång promenad genom stan med kaffekoppen i handen och många kloka råd och tankar. Något jag verkligen gillar med henne är att hon vrider och vänder på allt och inte backar att säga vad hon tycker och tänker även om det är känsligt. So I told you är hennes uttryck när jag gjort något gynnande eller bra för mig själv.

img_6405

Gick några kilometer till – när jag ändå var på G liksom….

I sanningens namn så orkade jag inte vänta på att bussen skulle komma och valde att gå lite mera när jag ändå var på G idag. Så himla skönt att gå hem och bara rensa skallen.

Hör ni varför slutar inte Sverige med denna typen av reklam? När någon knappt ändå inte läser den och de som ska dela ut dem inte heller gör det blir det bara en ond spiral. Många träd hade sparats eller använts till bättre saker än en hög papper som ingen vill eller kan läsa då den regnat sönder.

img_6406

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

 

 

14 thoughts on “Hav av tulpaner på tulpanens dag.

Add yours

 1. Det är så skönt när man kommer in i den där bubblan och bara kan gå hur långt som helst. Mina kvällsrundor med hunden blir bara längre och längre, just för att jag tycker att det är så skönt när jag inte har några tider att passa utan bara ta det i min egen takt.

 2. Jag håller med dig kring reklamen, nu när allt mestadels digitaliseras vore det ju bättre att slopa pappersreklamen.. Jag hade velat sätta Ej reklam på min brevlåda för jag läser den aldrig, men sambon min vill ha. Suck.

 3. Nä. Inga tulpaner 🌷 idag för mig. Men dom är fina 🙂.
  En gå dag. Skönt. Då har du avverkat ditt dags behov av kondition idag 😊👏🏻

 4. Visste inte att det var tulpanens dag idag. Tulpaner är så vackra och jag tycker det är ett riktigt vårtecken. Så gott att dricka kaffe under promenaden.

 5. Tulpanens dag har jag missat, men köpte hem ett gäng igår. Så fint. Svarta tops såg lite scary ut tyckte jag så nej tack 😊

 6. Men nej det har jag missat helt faktiskt, vackert är det i alla fall! Vad bra att du tog tillfället i akt och promenerade istället. Bra jobbat.

 7. Perfekt med svarta topsduktig i promenera
  Lugn gnäll dag här men ja solen va här lycklig
  Ha en mysig kväll vännen

Kommentera

Up ↑

%d