Dagens Vill Ha från Modelin.

Hej.

Det blåser nästan storm ute hemma hos mig. Så låter det i alla fall från sängen. Sådana här dagar är jag världsmästare på att leta igen mina favoritbutiker på nätet efter vad jag skulle vilja ha för fint. Dagens Vill Ha från Modelin. Modelin är en helt underbar butik som jag mer än gärna handlar ifrån. Mycket fint har det blivit genom åren från dem.

Dagens Vill Ha från Modelin.

14jan1Här hittar ni nummer 1, nummer 2, nummer 3 och nummer 4.

Har ni som jag favoritbutiker på nätet?

Jag har en hel drös med bra och fina butiker som jag ofta besöker och handlar från på nätet. Några har tagit tid att finna och andra är kändare såklart. Tipsa mig gärna om era pärlor på nätet. För det är kanon kul att få kika in i nya butiker.

Ha nu en toppen tisdag!!!

So long!!!

♥ ♥ ♥

 

 

 

 

6 thoughts on “Dagens Vill Ha från Modelin.

Add yours

  1. Det va fina klänningar =) jag använder inte klänningar men dom skulle sitta fint på dig =).. Köper mina kläder på hm, stadium outlet och lite andra ställen som jag hittar

  2. Brukar inte beställa så mycket från nätet faktiskt! Vill kunna prova det.
    Men den där blå klänningen var riktigt fin!

  3. Det är kul att sitta & kika på kläder på nätet.
    Jag har en sida som heter Mandel. Som jag gärna handlar ifrån. Min stil. Bra kläder. Beställer man innan kl. 15 så oftast får man dagen efter eller dagen efter det. Men man får hem det man har beställt hem. Snabbt 🙂👍

  4. Då jag inte ser ut som man ska se ut måste jag alltid prova innan. Är verkligen världssämst på att handla från nätet även om det skulle vara så smidigt.

  5. Den blåa klänningen är verkligen snygg! Jag handlar inte jättemkt på nätet då jag tycker att det är svårt med storlekar. Ibland beställer jag dock två olika storlekar så får jag testa hemma i lugn och ro.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: