Alla blad faller till sist av.

Hej.

Tänkte egentligen inte kika in här alls. Men efter min promis i skogen blev det en del bra bilder som kanske talar sitt eget språk. Alla blad faller till sist av ibland går det bara lite väl snabbt.

Bilden som språk.

Bilden är ett eget kommunikationssystem, som talar till oss med ett eget språk. Det känner jag såklart till som brinner för foto men också är utbildad ateljerista och arbetat mycket med bildspråket i förskolans värld. Genom kreativt skapande finns det möjligheter att uttrycka saker som inte går verbalt. Samhället står inför en förändring där bilden tar en allt större plats i samhället. 

Det går inte uttrycka verbalt..

Viljan att uttrycka mig med bilder som språk har alltid funnits hos mig. Det är väl lite så som jag fungerar att jag tänker och ser allt i bilder. Skulle jag inte få till den bilden med kameran som jag ser kan jag bli enormt besviken. Till exempel om jag inte skulle ha med mig stora kameran när mobilen inte räcker till och vise versa.

Som sagt allt går inte uttrycka verbalt. För mig är det inte läge att göra det heller idag. Just därför är det så underbart att jag kan förmedla med bilder vad jag tänker och känner. ♥ ♥ ♥

img_6379

img_6363
Alla blad faller till sist av ibland går det bara lite väl snabbt.
img_6382
Det är inte alltid som de rödaste bären hänger kvar längst.
img_6377
Alla dessa bubblor som bubblar runt runt. När jag blåste på dem kom en figur upp i hörnet. Med öppen stor mun. Vad ville hen säga? Jag varken hörde eller såg mer än någon förvånad uppe i hörnet.
img_6367
Alla ramlar vi ner i gropar. Vissa gånger är det bara så mycket längre upp. Tänk på att alla kommer kanske inte upp igen. Spelar ingen roll hur mycket vi hjälper dem…
img_6376
Bygga nya broar och hitta nya vägar är enkelt. Frågan är bara vilket ben eller vilken väg man ska välja. Vem ska veta när man inte själv fått svaret ännu?
img_6375
Aldrig förr har jag tänkt på att mossa på nära håll ser ut som små julgranar. Stopp Stopp stanna upp – Livet är här och nu!!!

 

pus

 

 

17 thoughts on “Alla blad faller till sist av.

Add yours

 1. Ja. Bilder har blivit mer i fokus nu för tiden. Jättebra.
  Å ditt inlägg beskriver ju hur en bild kan beskriva så mycket 💕💖

 2. En bild säger mer än tusen ord och det är verkligen så sant. Du beskriver bilderna på ett så fint och intressant sätt!

 3. Det är så kul med bild. Tyvärr har jag själv tappat det väldigt mycket, vilket är synd. Fotopromenader är så mysiga.

  1. Sådan fina bilder du tagit som. Du säger vissa saker kan man inte förklara i ord då kan bilder tala för det

 4. Du är så fantastiskt duktig med kameran och jag älskar dina bilder. De här bildernas texter var dessutom otroligt tänkvärda, tack för det…nu måste jag ut och granska mossan …..

 5. Otroligt fina bilder du tagit måste jag säga och det är så kul att höra hur man fungerar som person, vissa uttrycker sig bra i text och andra bilder! Som sagt är dina bilder otroliga, men kan förstå dig också om du någon gång inte känner dig helt nöjd. Jag märker det inte hos dig men jag kan dra samma parallell till mig själv och text, när jag inte känner att jag kan göra det bra fullt ut! Kram <3

 6. Bilden med bubblorna är verkligen vacker! Och det ser ju ut som om ni iaf haft lite dagsljus idag? Här har det varit lika grått som de senaste månaderna.. Vet inte när jag ska få till en hyfsad bild med dagsljus…

 7. Svar: Tack för orden! Kul att din dotter är intresserad av bullet journal. Kanske kan hon och du inspireras av mina uppslag. Ikväll publicerades ytterligare bilder från min journal.
  Kram

 8. Precis så är det, det finns saker jag inte kan säga för jag hittar inte orden men genom bilderna kan jag förmedla det.
  Sen kan jag också bli sjukt irriterad om jag inte får till den där bilden som jag sett framför mig.

 9. Jag önskar att jag var lika fantastiskt som dig på att fotografera. Helt sjukt det ser som du har tagit vår bilder trots att vi är inne i Januari

 10. Det är väl fint att vi kan hitta olika vägar att uttrycka oss? För mig är kreativiteten viktig, med färg, form och pyssel i olika varianter men när jag vill förmedla något så är det det skrivna ordet som är min bästa väg.

Kommentera

Up ↑

%d