Gunnel på besök över helgen.

Hej.

Nu är min tid med Gunnel slut och det är dags för mig att välja vem jag ska skicka henne till. För mig mig et ett enkelt val då det redan är bestämt att det är till Mirre. Allt för att vi i Länka med Kärlek ska få snurr på gunnel och nya upplägget. Att ha Gunnel på besök över helgen var himla mysigt måste jag säga. Plus att det var så mycket enklare denna gången då medlemmarna redan hittat på uppdrag för oss att utföra. Dags nu för mig att redovisa om jag klarade uppdraget med Gunnel.

gunnellista

Gunnel på besök över helgen.

När vi nu får hem Gunnel så har redan medlemmarna i gruppen valt ut lite uppdrag i fyra kategorier. Minst ett uppdrag i varje kategori ska vara avklarat under tiden man tillbringar med Gunnel.

Bus – Gömma någonting.

Hör ni, alltså Gunnel är en busig liten filur måste jag bara säga. När jag skulle gå ut med en låda med adventsljusstakar till förrådet hittade jag Gunnel i lådan. Hon hade hittat en kompis i lådan. Kerstin som hon heter är en ängel som ena sonen skapat på förskolan. Jag tror att Kerstin blev glad att få busa med Gunnel eftersom hon kommer bli ensam i lådan med alla stakarna fram till nästa jul. Kerstins favorit lek var att gömma någonting och då tyckte de båda busarna att de skulle gömma sig själva i lådan. Efter mycket övertalning fick jag upp Gunnel. Hon förstod till sist att hon inte skulle få träffa och åka runt runt i landet om hon skulle ligga i en låda ända fram till december.

img_6359img_6360

Mys – Följa med på fotopromenad.

Gunnel följde med mig på en kort promis med kameran runt huset i fredags. För vi ville inte lämna Tilda själv om hon skulle få ont efter tandisbesöket. Det är inte lätt att veta vad naturen egentligen tycker, tänker eller tror. På ena stället var det frost och andra knallgröna nya fräscha växter i rabatterna. Även om Gunnel tittade noga så kunde inte hon heller fatta vad som var vad.

img_6330img_6331img_6332img_6334img_6335img_6336

Surprise – Överraska Kamilla med kaffe på sängen.

Gunnel tycker nog att jag är en latmask som nästan gjort en ny vana att alltid dricka kaffe i sängen på morgonen. Jag försökte förklara gång på gång för henne att jag är frusen vilket hon inte förstod alls. Inte så konstig då hon har tjock lurvig päls.

img_6357

Gott – Fredagsfikan.

Denna fredagen blev det fredagsfika och mys i samma sväng. Framför Talang i mysbrallorna med dottern. Gunnel var lite väl kaxig och tyckte att hon skulle minsann få sjunga i tv.n. Det är svårt det där med hur ljud och bild är i burken och kommer ut till oss. Gunnel gav upp och dök ner bland allt gott och mumsade chips tills hon fick ont i magen.

img_6342

Vem är Gunnel?

Gunnel är Länka med Kärleks Vandrande hjärta som åker runt mellan medlemmarna och hittar på bus och myser. Alla de inläggen från Gunnel som hjärtat heter finns samlade i en och samma tråd i LMK.

Ha en fin fin kväll.

♥ ♥ ♥

 

 

 

 

 

 

12 thoughts on “Gunnel på besök över helgen.

Add yours

  1. Kul att intresse finns så att ni kan köra vidare med Gunnel. Det låter mysigt med Talang och massa gott. Riktigt fradagsmys!

  2. Vad roligt att höra att ni har kommit på att man ska göra lite uppdrag under tiden som Gunnel är på besök.

  3. kul ide att Gunnel är ute och besöker alla i gruppen i gen 🙂 och att man vet vad hon tycker om att göra

  4. Fina fina Gunnel, denna veckan ska du vara hos mig minsann, =D, <3. Se vad vi hittar på för roligheter. Bra vecka du haft hos Kamilla,

Kommentera

Up ↑

%d