Låter ljuset brinna.

Hej.

Sitter och funderar på om jag vågar lägga mig utan att blåsa ut detta ljuset. Jag vet att man absolut inte ska låta bli att blåsa ut ljusen. Låter ljuset brinna. Det går bara inte blåsa ut ljuset. HOPPAS!! och HÅLLER TUMMARNA!! … Med så många hållna tummar borde det gå vägen.

Låter ljuset brinna.

Min dag trallade på ganska bra och jag fick mycket gjort fram tills att Robert ringde. Han kom inte med goda nyheter alls. Sådana nyheter vill ingen höra om och särskilt inte när de handlar om någon man tycker om.

En nära vän till oss har blivit mycket sjuk under sin semesterresa på andra sida jorden. Så pass dålig att vi håller alla tummar och tår för att detta ska gå vägen. Både jag och barnen här hemma blev tagna och det blev inte som det brukar vara. Jag tände en ljuslykta och ställde vår lilla Buddha bredvid. Det var det lilla vi kunde göra. När jag flyttade mig upp till sovrummet fick både ljuset och Buddha följa med mig.

img_6354

Måste detta gå vägen nu bara.

HOPPAS!! och HÅLLER TUMMARNA!! … Med så många hållna tummar borde det gå vägen ! För vi är många många som ber, hoppas och håller våra tummarna nu. Om du någon som styr över vad som händer och sker. Ske din vilja så som vi alla önskar, tack snälla.

Lyckokatt

Jag har en lyckokatt i famnen,
den spinner lyckotråd.
Lyckokatt, lyckokatt,
skaffa mig tre ting:
skaffa mig en gyllne ring,
som säger mig att jag är lycklig;
skaffa mig en spegel,
som säger mig att jag är skön;
skaffa mig en solfjäder,
som fläktar bort mina påhängsna tankar.
Lyckokatt, lyckokatt,
spinn mig ännu litet om min framtid!

Edith Södergran

Lovar att blåsa ljuset.

Ni behöver inte vara oroliga jag kommer att blåsa ut ljuset. När jag väl vaknar igen och den stund jag är hemma ska ljuset brinna för vår nära vän ska bli snabbt frisk.

vaggtext_god_natt_sov_gott_bild

 

 

17 thoughts on “Låter ljuset brinna.

Add yours

  1. Vad jobbigt med er vän. Ibland känner man sig så maktlös över saker som händer. Fint med ljuset och att ni på ert sätt försöker föra över kärlek till vän.

  2. Åh håller med mina tummar för er vän och hoppas att han/hon snart är hemma hos er och alla andra som håller personen kär!

  3. Mysigt att tända ljus. Å fy. Det var inget roligt besked. Hoppas att det går bra.
    Kram❣️

  4. Fy vad tråkiga nyheter du fick håller tummarna på att din vän ska bli bättre. Det är mer vanliga ljus som man ska släcka när man går ifrån men värmeljus är inge fel att lämna utan det är dom långa och blockljus man inte får lämna =) ha en fin söndag =)

Kommentera

Up ↑

%d