Dags att redovisa mina F F F.

Hej.

Dags att redovisa mina F F F. Känner ni som jag att ibland hinns inte allt med att få ut som tänks klart i huvudet? Knasig fråga kanske men lite så är det med mig. Jag får en tanke eller idé och skulle jag inte få ner den på papper eller i telefonen på en gång. Om jag nu inte tar tag i det med en gång försvinner den liksom. Lite så blev det med att redovisa mina fredags . . .

Fredagsfika.

Eftersom att Tilda igår drog ut tänder så kom jag inte iväg på någon fika. Jag ville helt enkelt inte lämna henne hemma själv. Lite koll vill i alla fall jag som mamma ha på henne. Särskilt när bedövningen skulle släppa men det gick bra och hon fixade det bra vilket var skönt. Vår tjej har aldrig varit en gnällspik och alltid varit orädd för det mesta.

Just därför fick det bli en fredagsfika i sängen framför Talang när jag landat hemma igen efter dagens alla äventyr. Såg ni Talang igår? Himmel och pannkaka vad några bra. Countrymannen som sjöng som en gud och karateuppvisningen var tio utav tio.

img_6339

Fredagsfokus.

Mitt stora fokus igår låg på att stödja dottern såklart vilket knappt behövdes alls. Annars så började jag med Forever fiber igen. Förr drack jag dem när min mage var krånglig och nu var det dags igen när magen inte är med mig alla dagar.

Forever Fiber hjälper mig att få in fibrer i min kost utan att tillföra onödiga kalorier. Livsmedel som är fiberrika kan ge en större mättnadskänsla än de som inte innehåller så mycket fibrer. Något som i sin tur kan minska småätandet vilket jag verkligen behöver.

img_6352

Fredagspresent.

Något som jag alltid gillat i alla tider är att prova på nya spännande skönhetsprodukter. Visste ni att när jag gick på högstadiet var min dröm att utbilda mig till kosmeteolog eller som det heter idag hudterapeut. Så blev det inte men det känner ni ju redan till.

Fredagspresenten köpte jag redan i veckan och kom igår. En ny handcreme från Maria Åkerberg som är ett nytt märke för mig. När Tilda och jag var på SPA behandlingar uppe på Högis använde sig Jennifer Spa-terapeuten av de produkterna. På den vägen blev det att jag ville börja testa på deras handcreme. I fredagspresent fick jag även en ny duschcreme från ännu ett nytt märke. Så det blir testing testing för min del just nu. Skönt nu har jag redovisat mina F F F.

img_6345

kram

♥ ♥ ♥

 

 

 

12 thoughts on “Dags att redovisa mina F F F.

Add yours

  1. En ny handcreme är ju aldrig fel.
    Men fredagsmyset såg ju bäst ut, vi såg också på talang (perfekt att kolla med barnen). man får verkligen sina favoriter på en gång. Ha en fin kväll nu kram

  2. Skönt att hon mådde bra efter bedövning hade släppt. Förstår dig. Hade med velat ha koll på mitt barn när den hade fått bedövning av någon anledning. Man vet ju inte.
    När man har beställt något som man vill testa i smink eller hudprodukter. När det kommer blir man så glad 😃👏🏻. Vet inte om det är bara för oss tjejer 😂. Kram

  3. åh tyckte det lät så mysigt med fredagsfika i sängen framför talang , näe det har ja missat faktiskt kanske får kolla på det ja med 😊❤

  4. Såg riktigt mysigt ut med massa gott och kolla talang 🙂 vi kollade igår på cmore då vi missade det. Han countrygubben va grym och även den där lilla tjejen 😊

  5. Countrymannen var ju jättebra verkligen, såg dock inte på det, men han var på då vi bytte kanal, helt otippad =D. Skönt att det gick bra med Tilda och så efter utdragning

  6. Vet du jag kan faktiskt känna igen mig i det du beskriver i början med att en tanke eller ide försvinner om du inte skriver ner det. Så är det för mig med. Och så glömmer jag bort det 🙂

Kommentera

Up ↑

%d