Tandblekning—alla gör det 2020.

” Inlägget är i samarbete med Tandblekning.co ”

Hej.

2020 nytt år och nytt decennium till och med. Tandblekning—alla gör det 2020. Såklart man önskar att börja 2020 på allra bästa och fräschaste sätt. Kanske inte alla ännu men bra många bleker sina tänder antingen på klinik eller hemma.

Tandblekning—alla gör det 2020.

När jag blekt mina tänder hos tandläkare vid två tillfällen har resultatet varit si så där. Vilket känts trist eftersom det också kostar en slant att bleka tänderna på klinik. Bästa resultat fick jag när jag vann en tandblekning på ett event jag var på. Dess emellan har jag använt mig av flera olika hemmakit för att få mina tänder vitare. Kritvita tänder eftersöker inte jag. Däremot vill jag få dem fräschare och få bort alla missfärgningar som jag lätt få av allt kaffe jag dricker.

new_slider2

Få vita tänder hemma.

Fortfarande är det många som gör tandblekning hos tandläkarna. Även om det har blivit betydligt vanligare att köpa sig ett kit för tandblekning och göra det hemma. Dessa kit är väldigt enkelt att använda. Det finns lite olika tillvägagångssätt när man vill bleka tänderna hemma. Produkterna finns i flera olika prisklasser vilket gör det enklare för alla att bleka sina tänder.

De vanligaste produkterna som används är:

  • Tandblekningskit
  • Tandblekningspenna
  • Blekningsremsor

tandblekning-300x200

Hur använder man produkterna?

Jag har använt mig utav både blekningskit och penna. Däremot har jag ingen personlig erfarenhet ännu av att bleka med remsor. En av mina bloggvänner bleker ofta sina tänder med remsor vilket hon trivs bra med. Bettskenan har jag varit som mest nöjd och bekväm med även om det blir lite kladdigt en kort stund.

sågörman

Bra information och tips.

Hos Tandblekning.co får man bra information om hur och med vad man kan bleka sina tänder hemma. De tipsar även om tre kända produktmärken som alla är stora och kända i branschen kring vita och blekta tänder. Har ni funderingar på om det går lika bra att bleka sina tänder hemma. Gå in på Tandblekning.co  – där får ni mycket bra information vilken ni kanske söker just nu.

♥ KRAM ♥

 

 

11 thoughts on “Tandblekning—alla gör det 2020.

Add yours

  1. Aldrig provat att bleka, har ganska vita tänder. men jag vet att många gör det både hos tandis och hemma. enkeltheten att göra det hemma hade gjort att jag nog valt det.

  2. Det här var intressant. Den enda gången jag har haft tandblekning i tankarna var inför mitt sista bröllop. Då köpte jag nån creme och det fanns en grej med uv ljus, tror jag… Lite krångligare än det här verkar vara.

  3. Har aldrig blekt mina tänder, men har funderat på det. Precis som du säger, inte för mycket, men någon nyans ljusare hade inte varit fel

  4. Har aldrig provat men bra att få tips om var man kan vända sig om det blir aktuellt.

  5. Har haft tankar på att bleka tänderna. Men då jag både snusar och dricker kaffe känns de lite onödigt haha

  6. Har aldrig blekt tänderna, vet inte om jag skulle göra de faktiskt. Man kan få tänderna vita på annat vis , genom bra tandkrämer 🙂

  7. jag har aldrig provat att bleka tänderna men det här kanske kan vara något 🙂

Kommentera

Up ↑

%d