Möt den person som är ansvarig.

Halloj.

Jag är sämst på att dela upp mina inlägg i olika händelser. Men så blir det tyvärr när tiden inte finns att dokumentera allt som händer under dagarna.Jag såg en helt underbar vägg på den plats som jag var på möte på idag. Möt den person som är ansvarig för dina handlingar och så vidare. Våra egna handlingar och val speglar vem vi egentligen är innerst inne.

Vem är ansvarig för dina…??

Mötet jag var på idag gick bra och var lärorikt men jag vet ärligt talat inte vad jag ska säga eller göra. Däremot så tog jag med mig en bild av en enormt klok vägg som jag gillade. Vad säger ni? Visst säger och svarar denna på en rad stora frågor i livet.

img_6286

Shoppingsväng med dottern.

Efter lunchen behövde både jag och dottern komma iväg och byta miljö. Jag behövde få se och andas något annat än att fundera. Tilda var shoppingsugen och fick med sig mycket fint. Jag hittade också en massa nytt och fint men plånboken sa nej nej du får allt vänta tills du fyller år lilla Kamilla.

Tilda fick prova jumpsuiten som jag var sugen på. Jag hittade även en galet snygg kavaj som jag också mer än gärna skulle vilja ha i min garderob. Säg mig varför är det alltid så att när det är totalt stopp på att shoppa så hittar man alltid så mycket fint. Helt galet tycker jag.

img_6290

img_6291-1

img_6289

Sådan mor sådan dotter – Eller äpplet faller inte långt från trädet.

Innan vi åkte hemåt smet vi in på vårt favoställe Espresso House och köpte en latté och Tilda sin frappino vit mocca. En varm god latté var precis vad jag behövde för att komma igång igen.

img_6292

 

Jag tror att jag måste möta mig själv som är ansvarig för mina handlingar.

evevning

♥ ♥ ♥

 

 

 

 

19 thoughts on “Möt den person som är ansvarig.

Add yours

 1. Den väggen ger en verkligen funderingar men det så sant. Vi alla är ansvariga för våra egna handlingar och bara vi själva kan göra skillnad för oss själva. Visst är det typiskt med shopping att när man inga pengar har då finns det hur mycket som helst, så är det alltid för mig 🙂

 2. Bra vägg där.
  Inte alltid lätt att ta till sig detta faktum dock.
  Men att inte ”tröstshoppa” är nog en klok handling.

  1. Vad skönt att komma iväg på en shopping runda kul att ni båda hittade mycket fint bra väg❤️

 3. Den där väggen va verkligen tänkvärd! 🙂 mysigt med lite shopping även om du har stopp, så mysigt att spendera tid med dottern

 4. Den tavlan med speglarna. Den hade bra citat 🙂.
  Vad mysigt att shoppa med sin dotter. Förstår heller inte varför det är så. När man inga pengar har så hittar man saker som man vill ha. Men när man har pengar så hittar man inget. Eller om man är ute efter något. Så hittar man inget. Men om man inte ska ha något hittar man massor 😆

 5. Jag känner igen mig allt för väl i det där med att hitta saker man vill ha precis överallt, just när man inte ska shoppa. Däremot hittar jag ingenting när jag väl har möjlighet. Vilket märkligt fenomen!

 6. Det känns allt igen. Har ”köpstopp” ett tag nu, men så mycket fint man ser då. Nästa år då ska jag ta igen allt.

 7. Visst är det bra att man ibland påminns om att man faktiskt själv är ansvarig för saker i ens liv. Bra vägg det där. 🙂

 8. Den tavlan var verkligen bra och tänkvärd, en sådan borde det finnas minst en av i varje stad ❤️

 9. Bra vägg – jag har sett något liknande på en skola en gång. Härligt med shoppingtid med dottern, här har jag ju en dotter som får ångest av att handla kläder så det är inte lika mysiga stunder…

 10. Ja det är lite hopplöst just så, man behöver en massa just då som du säger, snygg var jumpsuiten. Jag förtår att du fick dig en tankeställare efter det mötet

Kommentera

Up ↑

%d