Flera tärningar föll rätt för mig idag.

Hej igen.

Min måndag rullade vidare med både det ena och andra. Det blev både fotopromis, studiebesök i garage och nagelskola. Flera tärningar föll rätt för mig idag, så skönt.

Check på årets första fotopromis.

Årets första promis avklarad. Äntligen gav jag mig ut igen på en promenad för hälsan. Hur skönt som helst om det inte vore för ena knäet som såklart protesterade. Men vet ni vad det gjorde mig ingenting för jag kunde lika gärna vända om hemåt när det onda satte igång. Huvudsaken var den att jag skulle komma ut och andas och ta en och annan bild vilket jag kan säga check på.

img_6262img_6264img_6263img_6265

Studiebesök i Willes garage.

William och en av hans vänner hyr ett garage där de har alla sina verktyg. I garaget finns det flera andra garage. En lång länga där det är en hel del bilgrabbar och tjejer som kan mecka och hänga med likasinnade. Fram till idag har vi bara fått se bilder från garaget. Tilda och jag fick komma på studiebesök på eftermiddagen. Wao vilket ställe måste jag säga. Grymt stolt över William och William som hittat detta stället där de kan pyssla med bilar som de verkligen brinner för.

img_6267-1img_6269img_6268

img_6270
Vår gamla stereo som vi hade förr i tiden har tydligen flyttat till garaget….

 

Jag har gjort min allra första gelenagel.

Tänk att det gått så många år innan jag gjorde min första nagel. Jag började med naglar i augusti 2008. Två dagar innan jag började läsa till lärare. Sedan dess har jag haft naglar och tänker inte sluta. För tro mig det är så himla roligt och fint tycker jag. Dottern fick ett startkit och lite annat kring hur man skapar och bygger gelenaglar. Superkul såklart tycker jag!! Tilda sitter och fixar och trixar med naglar så ofta hon kan nu för tiden. Idag var det min tur att få prova att bygga en nagel på Tilda. Hur gick det då? Nja det gick väl lite si och så. Men för att vara min första någonsin så är jag nöjd. Jag skulle behöva sitta natt och dag med en proffs lärare innan jag skulle bli nöjd. Men det första är allt lite speciell.

img_6273img_6274img_6275

Hör ni…Imorgon ska jag göra något som jag inte gjort på bra länge. Vad fasiken har jag gett mig in på? Flera tärningar föll rätt för mig idag, måtte de göra det imorgon också.

 

Väggord god natt sov gott - 771226.jpg

18 thoughts on “Flera tärningar föll rätt för mig idag.

Add yours

 1. Har sagt det förut, och tål att sägas igen. Det är så snyggt med naglar, och det är lite surt att jag inte får ha det pga mitt jobb. Så härligt med en fotopromenad, strosa runt och upptäcka små saker man inte skulle sett annars.

  1. härligt med promenad, jobbigt med knät bara! Vad roligt för honom att kunna mecka och fixa i garaget om man har det som intresse 🙂 det måste ha varit lite pillrigt att göra en gelnagel men kan tänka mig att de är kul att fixa 🙂

 2. Underbart att komma ut på en fotopromenader. Måste komma ut på en under veckan känner jag, det ger sådan energi. Kul med naglar, tycker den blev riktigt snygg för att vara den första.

 3. Är härligt med promenader, brukar ta minst en varje dag..Att ta med kamran är också en hit då det kan vara segt att komma iväg i början annars, roligare om man har som mål att fota något under promenaden..sedan när man är van att vara ute och gå är den bra att ha med för man brukar alltid hitta något man är sugen på att fota

 4. Det är ju så kul att gå ut på proemnad med kameran!
  Och gud vad fina dina naglar blev! Avundsjuk här.
  Måste även ge dig komplimang för dina skor! Sååå söta 😍

 5. Du är verkligen duktig på att ta dig ut på fotopromenader! Jag är ute flera gånger om dagen med hunden men SER liksom inget som kan vara snyggt att fota… Kanske beror det på att det bara är grått hela tiden…

  Härligt att ha ett garage att mecka i! Perfekt att ha alla verktyg etc samlade. Toppen också om dottern lär sig fixa naglar!!

 6. Wow, vilket drömgarage för de som gillar att greja med bilar!! Det är roligt med fina naglar. Jag brukar i periodvis gå till salong och fixa mina.

 7. Åh, så mysigt att komma ut på en fotopromenad. Det ska jag nog försöka lägga in nu när jag har lite lediga dagar, om vädret här tillåter.

  Så kul att ni pysslar med naglar! För er egen skull så var superförsiktiga så att ni inte får gel på huden och läs på ordentligt om nagelsjukdomar så att ni inte råkar framkalla några allergier som blir permanenta sen, så har ni världens bästa hobby att se fram emot 😀 Funderar ni över något så är det bara att slänga iväg ett meddelande till mig på Facebook.

  1. Tack för tipsen. Jag tror att jag som själv haft gelenaglar konstant sedan 2008 snappat upp både ett och annat. Så mkt tips och råd får dottern av mig. Hon har även pratat flera ggr med min nagelterapeut som tipsat osv.

 8. Det låter som en helt fantastisk dag, fotopromis hade jag också velat nu. Ett tag sedan känns det som även om man varit ute och tagit bilder. 😉 Duktig du är, den blev väl 👌🙂

 9. Roligt att göra naglar! Min systerdotter på 11 år har blivit helt besatt och sitter och gör gelénaglar hela tiden. Jag har blivit lite sugen på att lära mig själv. Hade ju varit så smidigt att kunna göra egna naglar och slippa gå och betala pengar för det 🙂

 10. jag är också tveksam om jag kan sluta nu, det verkar ju så tråkigt utan när man väl har börjat =D. Jag ska också sätta fart med promenader nu igen, det är så rogivande och skönt

 11. Jag har en dröm att bli nagelterapeut men det får bli längre fram så man har råd med utbildningen!! Jag ska spara pengar till det!!

  Roligt att W och hans vän har ett garage och kan mecka och ha sig, ska det bli någon sorts bil som dom sen ska använda? 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: