Godbitarna från december 2019.

Hej.

Kom på att jag inte samlat ihop och stängt december månad så som jag brukar göra. Det visade sig inte att vara det enklaste heller. För jisses vad bilder det fanns och mycket jag gjort fast jag kämpade hårt med allt och mig själv. Precis som alltid samlar jag ihop godbitarna från december 2019.

Godbitarna från december 2019.

Som jag slet och kämpade i december med precis allt skulle jag ärligt kunna säga. Men som oftast när jag kämpar så bjuder jag mig själv eller åker med i en spännande cirkus som innehåller många fina stunder också.

hejdå

Bye december 2019.

Jag får börja från högra hörnet som man så fint ska göra. Ett berg av julklappar blev det i år och ändå så fick inte Tildas nya säng plats såklart under granen. Jag hade varit riktigt snäll i år och fick otroligt fina klappar. Tullinge GF juluppvisning bjöd på fin uppvisning och dottern var nöjd och glad. Kläppen Ski Resort där vi fick äran att åka en dag var en bra överraskning. Till dem kommer vi alla tre mer än gärna igen.

Knäck på snö.

Knäck på snö är en hit om ni ska glänsa på nästa nyår eller julfest. Galet mycket gott fanns det att dricka för dem som ville ta sig ett glas under Sälen vistelsen. Bio på juldagen är en tradition som jag gärna håller hårt i med familjen. I år såg vi ”En del av mitt hjärta” som fick bra betyg av två av fem av oss. Jag satt och tog mig härliga fika stunder på Fabrique bland annat. Såklart blev det en och annan tomtelatte på EH också men Fabrique är mig varmt i hjärtat. Tilda rev granen två gånger på samma dag. Hur är det ens möjligt liksom? En kula gick sönder men efter de två rasen stod den stilla som tur var.

Skidåkning och skidbilder blev det många såklart.

Vi hade underbara skiddagar uppe i Sälen och mina nya skidor och utrustning funkar perfekt. Lilla julafton firade vi också med Roberts hela familj. Första julen för lilla Luna som nyfiket öppnade sina paket på sitt lilla vis.Pepparkakshuset gick det ju si så där med. När allt skulle sättas ihop blev det pannkaka och allt rasade sönder. Tur att Marcel bakade ett eget som blev fint och årets pepparkakshus här hemma. Mitt i all julstress var det mycket kring bilar och bilköp. Provkörningar och funderingar – till sist blev det en plan och en av de två kom hem. Julbord på Fjäderholmarnas Krog med LAC gänget blev det också. En underbar kväll som slutade med Limo runt i stan och drinkar uppe på Heaven.

Snövit musikalen.

Snövit musikalen var riktigt bra som T och jag var på en söndag innan simhoppet. Jag och barnen var på brunch inne på Kung Carl en dag vilket var mysigt. Annars så uppdaterade jag min garderob ordentligt och fick flera fina fina nya plagg. Kände mig som en Askungen skulle jag kunna säga, fniss med tischa med Askungen på. Två dagar fick vi snö och allt blev så vackert här i Stockholm också. Annars så var det lite kämpigt men nu blickar jag framåt som alla andra och ska ta mina chanser och göra året till mitt bästa.

pus

♥ ♥ ♥

 

 

11 thoughts on “Godbitarna från december 2019.

Add yours

  1. Låter som en händelserik och fin december. Så härlugt när man kan blicka tillbaka och se alla fina minnen ❤

  2. trevlig summering av december, som trots allt har verkat vara en bra månad.Jag hade också velat se snövit musikalen…älskar alla typer av musikaler

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: