Fredagsfokus – Julen skulle ut.

Hej.

Dagarna bara rullar på och jag har tappat räkningen. Nästa vecka börjar verkligheten igen för mig också. Lite skönt på ett sätt men ändå inte. Igår var det fredag i alla fall och jag fick till mina F som tur var. Fredagsfokus – Julen skulle ut

Fredagsfokus – Julen skulle ut.

Fokuset igår var på att få bort julen och tvätta. Inte alls särskilt kul eller inspirerande något av det faktiskt. Efter mycket om och men så åkte granen ut om än så länge bara till på altanen. Vågade inte gå upp i skogen till vår eldningsplats i mörkret. Ja, jag är mörkrädd.

En miljon barr minst. Julgransmattan syntes knappt när jag dragit ut granen. Granen var nog ganska törstig för foten var tom på vatten. Killarna missade nog vattna granen eller så glömde deras amma påminna om den. Hur som helst nu är den ute? Tänk om jag skulle haft en gissningslek om hur många barr som låg på golvet…Det hade aldrig funkat för vem skulle räkna dem och vem skulle man lura till att kontrollräkna?

img_6235img_6233

Fredagspresent – Fräscha tulpaner fick det bli.

Finns det så många andra blommor som bjuder på mer vår och nytänk – nystart än tulpaner? Det tror jag knappt! Inte för mig i alla fall. Tulpaner köper och vill jag gärna ha hemma i början på året och gärna röda eller vita till jul. Igår fick det bli svagt rosa tulpaner till mig i fredagspresent.

img_6236img_6237

Fredagsfika – Våfflor fick det bli eftersom jag inte hann med Gammelgården.

Att jag missade eller inte hann med att äta våfflor på Gammelgården uppe i Sälen grämer mig lite fortfarande. Det är en grej som jag alltid gör men inte gjorde denna gången. Bara därför plus att jag såklart var himla sugen på våfflor fick det bli en fredagsfika med våfflor. Gammelgården – nästa gång jag kommer upp till Sälen då kommer jag komma till er garanterat.

1a

Ny dag – Nya möjligheter!!!

Nu är det dags att sätta fart – Så nu kör jag!!!

♥ ♥ ♥

 

 

 

24 thoughts on “Fredagsfokus – Julen skulle ut.

Add yours

 1. Holy shit, det var inte liiiiiite barr… fy fasiken!! Barrade den mycket medan den stod där också? vi har en meterhög plastgran, och tro det eller ej, den barrar också, men såklart lååångt ifrån en riktig.

 2. Åh men våfflor…så sjukt, har haft värsta cravings efter våfflor så länge och så lägger du upp en bild på det! Kan ju säga att vår gran inte var bättre hahaha, men det brukar bli så när julen är över! Sen, on a different note, så vill jag bara uppmärksamma dina naglar! Så sjukt snygga!

 3. Hade planerat att äta våfflor under den här skidveckan, men dagarna har bara rullat på och det har inte precis funnits plats för en våffelfika. Men som tur är kommer jag till fjällen igen om några veckor!

 4. Hahaha åå den där barrhögen känner man igen från tiden då man tog in levande granar🙈 jag älskar tulpaner, kan hålla sig fräschab länge om man gör rätt 👌

 5. Jag älskar julen, men lika roligt som jag tycker att det är att julpynta inför – lika skönt är det att städa undan allting när julen är över. Jag får verkligen också den där känslan av nystart. Ska nog satsa på att få undan allting imorgon 🙂

 6. Julen kommer nog att vara kvar här någon vecka till, granen har inte börjat barra och jag har helt enkelt inte lust att ta bort alla ljus…men när den åker ut, då åker tulpanerna in…det hör liksom till.
  våfflor….sååå gott

 7. Oj så mycket barr… kan tänka mig att det inte var så inspirerande att ta tag i det där! Jag älskar också tulpaner och köpte mig 2 buketter i torsdags 😍

 8. Det var mkt barr det där, efter juafton så slutade jag vattna granen också , sen fick den kastas ut från tredje våningen.
  Tulpaner är fint, det fick det bli här hemma också både svagt rosa och vita.
  Hoppas du får en fin helg och en fin start på nästa vecka. kram

 9. Så där såg det alltid ut hos oss förr men sen tröttnade jag och vi skaffade plastgran.
  Tulpaner är ett måste när julen är nedplockad, älskar tulpaner.
  Bra tänkt med våfflor, får nog bli det imorgon.

 10. Skönt att få bort julen och gå in litr nytt. Älskar tulpaner och det gör till ljusare tider och våren tycker jag. Våfflor är så gott och något jag också gärna äter när jag är i fjällen ❤

 11. Vi ska också städa ut julen snart och få tillbaka rutinerna!!
  Hahah hade faktiskt varit lite roligt att ha en tävling hur många barr som ligger på golvet ^^

 12. Det är helt klart mycket roligare att klä på granen än att klä av den och ta ut den😆 Fy så mycket barr!😂 Ja tulpaner är riktiga vårblommor och så väldigt vackra!

 13. Haha kunde gissa direkt att det var gran barr 😂.
  Så irriterande det är när man tänker att det ska jag göra när jag är där. Men sen finns det ingen tid, man glömmer det. Sen ångrar man sig grovt.
  Jag tänker på våfflorna – sälen ☺️💖

  1. Vi tog ner allt pynt igår och idag ryker väl granen ut med! Ååh våfflor det var riktigt längesen man åt! Tulpaner är en av de blommor jag faktiskt älskar så himla fina 🙂

 14. Men jösses så mycket barr haha känner igen mig jag är också mörkrädd, sover alltid med lampan tänd till och med 😂❤️

 15. Oj vad bar det blev av grenen haha här har julen med åkt ut har bara en massa tvätt kvar och tvätta 😊

 16. Det är det värsta med julgranar..att de barrar så mycket, mm..våfflor är himla gott ibland..särskilt sådana man köper med goda tillbehör..

 17. Åh det kliar på hela min kropp när jag ser resterna av din julgran. brrrrrr…. Jag tåler inte gran så det är därför jag får rysningar. Tulpaner är alltid en bra present <3

Kommentera

Up ↑

%d