Mysmiddag på TB Grill Room.

Hej.

Vi hade en super skön sista kväll i Sälen denna svängen. Mysmiddag på TB Grill Room med fina människor. En Irish Coffee framför brasan var en kanonfin avslutning på en helt magisk vecka. Visst var det underbart att vara borta men så skönt att komma hem och krama om mina fina killar. Fasiken alltså…jag är inte van att vara utan dem så länge.

Mysmiddag på TB Grill Room.

Jag tänkte på en sak när vi satt och väntade in att vårt bord skulle bli ledigt igår kväll. Varför doftar knappt inte hyacinter längre? När jag var barn minns ja doften av dem. Jag älskade hyacint doften. Nu för tiden verkar det nästan omöjligt att få tag på hyacinter som doftar. Varför är det så? Okej att några kan vara allergiska men man kan väl få välja eller?

img_6218

Gott vin, fina kaffekoppar och Irish vid brasan.

Middagen blev så där lagom lugn skön med gott vin och vackra koppar. Kvällen avslutade vi uppe i Pianobaren framför den öppna brasan som värmde så gott. Charmigt att sofforna vi satt i var lika som de som mor och far hade när jag växte upp. Hållbara måste de allt vara för jag minns att jag gjorde gympaövningar på dem till mina föräldrars förskräckelse. Men de höll för de hade dem i flera år efter det.

Nästan så jag önskade att jag hade haft en skön kudde och en gosig filt och sjun kit ner i soffan framför brasan på riktigt. Fast det hade ju sett ut det – om jag gosat ner mig under filten med min Irish. Synd att jag inte fick någon bra bild på väggen inne i eldstaden för där satt det flera människor på rad. Det var så vackert när eldlågorna slog upp mot de figurerna.

img_6219img_6220img_6224

Tack Sälen för magiska dagar. Jag kommer så gärna tillbaka så fort jag bara kan.

pus

 

 

17 thoughts on “Mysmiddag på TB Grill Room.

Add yours

 1. Oftast är de så att allmäna utrymmen alltså resturanger jag blommer som inte doftar. Hyasinten finns i 2 sorter doftande och doft fri! Samma med Julstjärnan.

  Jag ÄLSKAR gröna växer och Orkidé då dom inte doftar och de är bäst för min familj.

 2. Hyacinter doftar ju så Sjukt gott i vanliga fall!
  Ni verkar ha haft supermysiga dagar men kanske lite skönt att komma hem till rutiner😊

 3. Vilken härlig avslutning ni hade så mysigt det låter 😊.. Jag älskade att sitta vid öppna spisen när jag va barn nu har jag ingen brasa att sitta och mysa vid 😊

 4. Åh så underbart ni verkar ha haft det! Jag tycker fortfarande att hyacinter luktar något så ofantligt mycket!

 5. Så härligt och vilket perfekt avslut på er resa.
  Finns inget bättre än att sitta framför en brasa. I branäs är det så härligt på kvällarna går folk runt i sitt underställ ingen bryr sig hur dom ser ut – underbar avkoppling efter en dag i backen.
  Hoppas du får härliga dagar hemma nu
  Kram

 6. Vilken mysig avslutning på veckan, bilderna gör också att man liksom känner att dit vill jag också och sitta och mysa framför brasan….fast skidåkningen följer ju med och där står jag mig slätt 🙂
  Skönt att få komma hem till killarna igen dock…hoppas du får en fortsatt fin dag och en riktigt god fortsättning på det nya året.

 7. Sådan härlig avslutning ni hade i säken så härligt att sitta framför en brassa och bara mysa ❤️

 8. Ja men de doftar nog mindre, det är sant det. Samt haha ja det hade då sett ut det, fniss =D, men behagligt lät det. Så sköna dagar ni haft och förstår du saknat dina grabbar

 9. Även om jag inte dricker irish coffee så lät det riktigt mysigt 🙂 En fin avslutning. Gällande hyacinter. Jag minns också att de doftade ganska starkt när jag var yngre, förvisso hade vi aldrig några hemma då min mamma var allergisk men vi fick en i jul och den har slagit ut, det kommer små duster av doft då och då. Men det är jag ganska glad över, den doftar gott, men jag gillar när det är lagom dos.

Kommentera

Up ↑

%d