Nyårsafton uppe på Högfjällshotellet.

Hej Hej 2020.

Idag är det nytt år och inte vilket som helst utan 2020. Det låter faktiskt lite coolt att säga 2020, håller ni inte med? Hoppas att ni hade en perfekt nyårsafton. Vi firade vår nyårsafton uppe på Högfjällshotellet. En helt galen kväll så idag är jag allt lite små seg.

Nyårsafton.

Först började vi kvällen med bubbel på rummet följt av mera bubbel när vi mötte upp hela gänget. Är det någon gång som det ska drickas bubbel så är det på nyår. Maten vi blev bjudna på var säkert kanonfin och god. Jag äter alltid vegetariskt när det blir sådana här bjudningar. Menyn lät superfin men om sanningen ska fram så tänker kocken och jag inte lika när det kommer till smaker. Då ska ni alla veta att jag också är extremt kräsen och alltid varit.

img_6098img_6079img_6107

Queengänget spelade och vi stod och lyssnade i baren.

Vi hade en egen avdelning där vi åt så när gänget spelade vi gå ner och lyssna. Jag ångrade så att jag inte tog med mig stora kameran ner för jag fick fotofeeling när vi stod och lyssnade. Då förstår ni hur stort Queen fans som jag är, fniss.

De guldfärgade ballongerna som fanns i dekorationerna var galet snyggt. Däremot svårt att se fram till scenen men de var en hit.

img_6108img_6110

Skål – Gott nytt år!!!

img_6193img_6196

Wao säger jag själv- då är det på riktigt.

Som jag sa lite tidigare ångrade jag så mycket att jag inte släpat ner stora fina kameran igår. För tänk vilka bilder jag skulle fått då. Det satt en liten flicka med sin mamma på baren och lyssnade när musiken spelade. Hon hade en helt underbar klänning. Plus att hon var söt som socker. Jag kunde bara inte låta bli att ta bild på henne. För att nu reda ut innan bloggpolisen kommer så gav mamman tillåtelse att använda bilderna. Ja, mamman har också dessa nu.

img_6153

img_6182-1img_6180-1img_6198

bettan

♥ ♥ ♥

 

 

 

 

 

 

 

 

11 thoughts on “Nyårsafton uppe på Högfjällshotellet.

Add yours

  1. Men vilka fina bilder! Ni verkar ha haft det helt underbart! Aldrig firat på något sånt speciellt ställe, de verkar så mysigt

  2. Har ju hört och sett om ert nyår och det verkar ju toppen, ni får ha en sista härlig kväll där nu =D. Håller med om att 2020 låter coolt. Ikväll ska BQ och jag på bio, se den där svenska filmen =D

  3. ja det känns lite ovant att säga 2020 nu, jag komemr säkert råka säga det är 2019 minst en vecka in i det nya året haha. låter som ni fick en trevlig nyår i alla fall 😀 god fortsättning på det nya året <3

Kommentera

Up ↑

%d