Tack för en underbar skiddag – Kläppen.

” Inlägget är i samarbete med Kläppen Ski Resort ”
Hej Hej.

Detta kommer garanterat bli årets sista inlägg för min del. Idag har vi utnyttjat de biljetter som jag och Tilda fick av Kläppen på Hälsa och Fitnessmässan i höstas. Tack för en underbar skiddag – Kläppen. Kläppen levererade en helt underbar skiddag med härlig skidåkning, fina backar och en magisk himmel.

Tack för en underbar skiddag – Kläppen.

För oss alla tre var det första gången i Kläppen. Jag har åkt i de flesta andra skidställena här uppe i Sälen men inte i Kläppen tidigare. Ofta har det varit så att man eller vi bara åker förbi när vi ska upp eller ner från Sälenfjällen. Från och med idag kommer det bli ändring på den saken kan jag säga. Alla tre var övertygade om att den bästa skidåkning vi fått här uppe under denna vistelsen var idag i Kläppen.

Roliga backar – där det finns nedfarter för alla.

När man är iväg ett litet gäng är det kul om det finns backar som passar alla. Samtidigt som man gärna vill mötas nere och åka lift upp tillsammans. Vi kanske hade tur att många var nere i sina stugor och förberedde sig för nyårsfirandet. Hur som helst så tackar och bockar vi för att vi fick komma och prova på att åka hos er i Kläppen.

img_6083img_6091img_6087img_6095img_6096

På återseende 3 x Rytterlund.

 

 

7 thoughts on “Tack för en underbar skiddag – Kläppen.

Add yours

  1. Underbart när man får en sådan perfekt skiddag. Käppen är tyvärr något man ofta åker förbi men vad härligt att höra att det är då be.

  2. Så fina bilder du delar med dej av tycker att det så fint med solnedgången 🙂 härligt med en perfekt skid dag

  3. Åh, vilka vackra bilder och så fantastiskt ni ser ut att ha det….måste erkänna att jag inte stått på ett par skidor sedan jag var barn och då gick det inte så bra….tror jag hade föredragit längdåkning och skulle gärna provat det….

  4. Så mysig vistelse ni har där nere, och så fina kort, =D Mysigt med backar som kan passa alla så man könner att man inte behöver splittras

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: