Jack´s BBQ-night – en rökig kväll.

Hej Hej.

Vilken kväll vi haft!!! Hela gänget tog sig ner i backen här på Högfjällshotellet och åt middag på Jacks BBQ Shacks tillsammans. Nere i backen ligger Jacks BBQ Shacks serveras något ut över det vanliga. Jack´s BBQ-night – en rökig kväll.

Helt amazing på Jacks även denna gången.

I början av mars när vi var uppe här i Sälen var vi nere i backen på en makalös middag. Idag igen var det dags att göra en favorit i repris. Denna middag eller detta äventyr till matupplevelse som det faktiskt är – är en höjdare som man minns länge och väl. För några av gänget var det andra gången medan många fick vara med om detta äventyr för första gången. Kvällen började i baren på hotellet medan vi väntade in hela gänget.

img_6036

Jack´s BBQ-night – en rökig kväll,man sent ska glömma.

Kvällen eller middagen börjar utomhus med en förrätt med varm äppelmust kryddad med rom i champagneglas. Antingen sitter man i släden, på bänkarna eller runt den öppna elden och äter till en början.

img_6043img_6040img_6049

30ppp30qqq

Svarta plasthandskar och dricka vin med sugrör.

Det hör inte till vanligheterna i min värld att man äter mat med fingrarna med svarta plasthandskar på. Inte att man heller dricker vin genom sugrör men det är så det funkar när de första rätterna serveras på Jacks´s.

img_6051

Knäck på snö = Wao!!!

När servitörerna kom upp med snö faten jublade Tilda för hon gillade verkligen knäcken på snö redan förra gången. Detta måste ni ta med er som bästa tipset för nästa års glöggfika eller julfest. Koka knäck och häll smeten över snö och låt gästerna plocka sin knäck med grillpinnar.

img_6061img_6062

Inte varje dag man åker släde hem från restaurangen.

Det är allt lite galet , busig, tokigt och helt amazing med Jack´s. Hem från stället åker man nämligen släde efter en scooter. Ja ni vad säger man eller jag mera än att har ni vägarna förbi Sälen och vill vara med om något utöver det vanliga så är mitt tips Jack´s.

img_6051img_6066img_6072img_6069

7

 

 

 

 

 

 

 

11 thoughts on “Jack´s BBQ-night – en rökig kväll.

Add yours

  1. Vilken häftig upplevelse, jag har varit i sälen en gång när jag var yngre men aldrig varit med om det som du. Hade varit kul att testa 🙂 ser gott ut 👌

  2. Synd att sån restaurang vara finns på ett ställe fast å andra sidan blir det ju inte lika speciellt om det poppar upp lite här och där. Jag hade vdlag uppleva det där.

Kommentera

Up ↑

%d