Hoppas att någon lämnat in örhänget idag.

Hej.

Vi somnade sent igår fast vi hade filmkväll på Roberts rum och mumsade chips och drack cider. Grejen är den att Tildas och mitt rum ligger två våningar över Pianobaren vilket hörs ordentligt upp till oss på våning fyra. Det är inte alls så himla kul när vi ska sova. Tråkigast igår var alla dagar i veckan att jag tappade mitt ena fina örhänge från Lily and rose. Surt när jag vet att jag tappat det på vägen ner till Vinterträdgården där vi äter middag. Något måste blivit lycklig för mitt fina örhänge. Hoppas att någon lämnat in örhänget i repan idag.

Hoppas att någon varit snäll.

Igår frågade jag några gånger i repan och restaurangchefen om mitt örhänge men ingen hade varken sett eller fått in det. Sånt är surt måste jag säga när man vet att någon sett och plockat upp det. Hur kan jag veta det? Jo för att örhänget är stort och blingar så att alla kan se det.

img_6005

Händelserik dag på G.

Vad har ni för er idag? Min måndag blir en händelserik när jag väl kommer ur sängen. Sitter med datorn i knäet nu och försöker vakna till. Om en timme ska Tilda och jag vara på spa och få behandlingar. I eftermiddag blir det skidor i Hundfjället och i kväll middag på Jack´s som ligger nere i backen.

Ha nu en toppen dag.

Vi hörs!!!

♥ Puss & Kram ♥

 

 

 

6 thoughts on “Hoppas att någon lämnat in örhänget idag.

Add yours

  1. Vad tråkigt med ditt örhänge. Hoppas att nån lämnar in och inte vara slänger. Hade jag hittat hade jag lämnat in, för behålla vara ett vore ju knas. Hehe.. Fast hade nog lämnat in även om jag funnit båda.

  2. Så tråkigt med ditt örhänge. tänker att man har ju inte användning för ett, och man borde må bättre av att vara hjälpsam

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: