Tji fick grabbarna när Tilda sopade mattan.

Hej.

Idag är det snorhalt, småregn, blåser och inget vidare mysigt väder alls. Så vi valde att skippa skidåkning och åkte på äventyr istället. Tji fick grabbarna för Tilda sopade mattan och vann alla race.

Experium i Lindvallen och biltävlingar.

Först ut så hamnade vi på ett spelställe där det även finns bowling. Där blev det bilrace mellan Robert, Stefan och Tilda. Tji fick grabbarna för Tilda sopade mattan med dem och vann alla fyra race som de körde. Grattis hjärtat! Nu har vi fått in ännu en bilperson i familjen. Tilda måste väl lärt sig ett och annat av Wille. Nästa bilrace måste bara bli mellan Tilda och William. Håll i dig nu Wille för Tilda är grym.

img_5979

Nytt armband och Pärlan kolor.

Innan vi åt lunch på Majkens smet jag in i en supermysig inredningsbutik. Gissa om jag blev till mig när jag såg att de hade Pärlan kolor vid kassan. Pärlans konfektyr gör de absolut godaste kolorna ever så bara är det när jag får bestämma.

img_5985

Grisen och buset.

Där vi parkerade bilen hittade Ingrid en skär gris som ska sitta på en dragkrok. Någon bil hade säkert tappat den. Ingrid busade till det och satte den på en dragkrok utan knopp. De som äger bilen blir säkert glada över detta lilla buset. Tror ni inte det?

På väg tillbaka till bilen gick jag fram och tog en bild på grisen. Tji och Tjo bara för att jag gick mot bilen lurade jag en annan bil till att den parkeringsplatsen skulle bli ledig. När jag vände mig om och gick mot den bil jag skulle åka i åkte bilen jag lurat förbi och blängde på mig. Sorry!!! Ville bara fota den söta grisen.

img_5986-1

XZ fick besök av vårt gäng.

XZ är klubben där alla ungdomar hänger här i Sälen. Marcel och hans kompisar var där två kvällar innan de åkte hem i förmiddags. Igår skulle Anis Don Demina spelat där men tyvärr så var det strömavbrott så han kunde inte spela. Trist för Marre som var taggad på att möta och hänga med honom.

Stefan känner han som äger stället så stannade till där för att säga hej på dagens äventyr. Vi satt och tog en kaffe där. Robert lekte att han var Anis och testade mixplatsen. Jag gillade kristallkronorna som hängde i taket lite överallt. Det är så vackert och pampigt med kristallkronor där det är hög i taket. Wao feeling på dem!!

img_598759932104730__7561b73b-c9ca-430b-b538-eef60002794aimg_5992img_5995img_5998

29

 

 

 

 

 

 

 

 

8 thoughts on “Tji fick grabbarna när Tilda sopade mattan.

Add yours

  1. Låter som en härlig söndag och vad kul att hon vann alls race. Hoppas ni får mer skidåkning i morgon och bättre väder ❤

  2. Åh det låter som ni har haft en super mysig dag sådana dagar är verkligen välbehövliga i bland <3

  3. Vad kul att det finns så mycket annat att göra när man inte kan eller vill åka skidor. Vi brukade åka till Sälen om somrarna för att fiska. Det är så vackert där på sommaren. Då besökte vi alltid Experium och badade där. 🙂

Kommentera

Up ↑

%d