Ännu en dag i vinterlandet Sälen.

Hej.

Ännu en dag i vinterlandet Sälen. Det är allt lite galet att man kan längta och njuta så mycket av snö. Jag älskar alla årstider. Snö är underbart så är det bara. för er som tvekar gå ut när ni får snö och gör änglar, åk pulka, bygg kojor eller bara ta en promis och njut.

Fredag en bra dag.

Fredagar är ju mina dagar så blev det lite idag också. Det spelar ju ingen roll om jag är hemma eller borta fredagen ska bara bli av. Efter frukosten idag smet jag ut i backen med Marcel och åkte en stund innan det blev lunch.

Kålpudding till lunch.

Det var ju inte går kan jag säga. När jag var liten fram till kanske tre år var det typ det ända som jag åt enligt mor och far. Nu har jag inte ätit det sedan den perioden. Så nr det serverades vid lunchen idag var jag inte sen att säga ja tack. Självklart var jag tvungen att prova och se om jag mindes smaken och om jag fortfarande gillar kålpudding. Jag mindes inte alls smaken men där emot så tyckte jag att det var kanon gott.

img_5944img_5945

Fredagsfika.

Efter lunchen tog jag, Tilda och Marcel transportliften bort till Lindvallen. Marre skulle möta upp en av hans bästa polare Pontus som bor där borta. Det har tyvärr varit ganska så kallt här i Sälen idag och väldigt dimmigt. så dimmigt att vi knappt såg något framför oss när vi åkte högt upp på fjället. Tilda och jag stannade till i en värmestuga och tog oss en fredagsfika. Ni anar inte vad det var gott och mysigt att komma in och värma oss en stund innan vi gav oss ut i backarna igen.

img_5950

Fredagsfokus.

Snö och vinterlandskap är magi och lika vackert som sommar, sol och hav fast på olika sätt. Jag skulle kunna åka eller vandra runt överallt och bara fota. för överallt ser jag just nu bilder som jag vill föreviga. På väg hem från Lindvallen i transportliften såg jag magi mellan dag och natt. Ni vet när mörkret faller och det skymmer så häftigt vilket vara bara några minuter. Ännu en dag i vinterlandet Sälen.

img_5951img_5952

img_5953

Fredagspresenten.

Dags att vara ärlig nu då. Jag har inte köpt något men jag ska köpa mig ett skal till min nya mobil jag fick av tomten. Det är bara det att jag inte varit iväg någonstans där de haft något som passar till mig ännu. Imorgon kanske jag hittar något om vi hinner stanna till på något ställen efter skidåkningen.

Annars så fick jag en härlig middag, bra föreställning med Queengänget och både god öl och bubbel. Hoppas det kan räknas för, för mig räknas detta gott och väl.

img_5956

Väggord god natt sov gott - 771226.jpg

♥ ♥ ♥

 

 

 

 

 

15 thoughts on “Ännu en dag i vinterlandet Sälen.

Add yours

 1. Vad skönt att du och familjen har en härlig tid i sällan 😊 så mysigt med en fredags fika och komma in och värma sej lite så mysigt med snö det ser ut att vara

 2. Åhhh vilka underbara bilder… jag skulle mycket hellre ha snö än det grå landskap vi har i Skåne.
  Kålpudding är ju bara så gott länge sedan jag gjorde det nu kom jag på

 3. Härligt det ser ut med snö på bilderna, kålpudding är riktigt gott, brukar laga det ibland här hemma och det passar väldigt bra när man varit utomhus i kylan med familjen hela dagen.. hoppas ni får fortsatt trevligt..

 4. Det ser helt magiskt ut med vinterlandskapet! Skulle också vilja ha lite snö här nu, det ska ju vara det i december! Passa på att njuta & gör en snöängel för mig också 😍

 5. Vilka härliga bilder du bjuder på. Kålpudding är ju så galet gott tycker jag, men lagar det allt för sällan tyvärr. Riktig husmanskost. Ska köra igång med FFF snart igen. Är totalt veckovill just nu

 6. Åh vad mysigt ni har det , jag skulle gärna åkt iväg med familjen och åkt skidor.
  Snö och mys är ju underbart får se om det blir nån vinter här hemma.
  Kålpudding är ju grymt gott .
  Kram

 7. Vilka underbara bilder och jag förstår precis vad du menar med snön. Kyla, snö och sol är verkligen fantastiskt. Önskar det kunde bli snö här också så man kunde promenera i solen.

 8. Jag har faktiskt aldrig varit i Sälen. När jag växte upp så hade inte mamma ekonomin till det och nu som ensamstående mamma med deltidsjobb har inte jag ekonomi till det. Men Casper har varit där med sin pappa 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: