Gissa om det var skönt att vakna imorse?

 Halloj.

Ny dag nya tag måtte jag bara inte får sådan hemsk huvudvärk som jag hade igår kväll. Den ville inte ge med sig fast jag knaprade ipren och duschade varmare än varmast.  Gissa om det var skönt att vakna imorse? Men som sagt ny dag och en härlig dag framför mig. Idag väntar skidåkning, en fredagsfika, fokus och en fredagspresent ska jag försöka få till. Ikväll blir det middag och föreställningen med Queen på hotellet. Vad har ni för planer idag? Jobbar ni eller är ni lediga?

26c
Det hjälpte inte ens med att ta på sig hjärtanblus nummer 2 för att få bort huvudvärken. SUCK!!!
Mätta och belåtna efter frukosten.

Gissa om det var skönt att vakna imorse och känna att vi bor på hotellet denna gången och inte i en lägenhet? Det är stor skillnad på att bara ta hissen ner till restaurangen mot att dra på sig ytterkläderna och gå ut i kylan. Hotellfrukost är ju alltid eller nästan alltid toppen. Har ni sovit på hotell med sunkig frukost någongång? En gång när jag var med R på en spelning med Kalle Moreus i något mindre samhälle i Dalarna. Då var det tur att det fanns ett bageri några mil därifrån där vi kunde äta god frukost.

img_5940img_5939img_5941

♥ Puss & Kram ♥

 

 

 

11 thoughts on “Gissa om det var skönt att vakna imorse?

Add yours

 1. Dålig frukost på hotell är ingen hit. Älskar ju hotellfrukostar i vanliga fall. Hoppas ni får ett par fina dagar i fjällen

 2. Jag har nog mestadels varit med om braiga frukostar, men varit på restaurang ngn gång och maten inte varit klar känns det som det är sunk. Hoppas att ditt huvud mår bättre idag, kramar

 3. Finns nog inget värre än huvudvärk i min bok. Vad är ni på för härligt? Snö, skidor… ser ljuvligt ut! Önskar Er en härlig fortsättning på julhelgen.

 4. Jag har aldrig varit med om dålig frukost någonstans på hotell. Ibland kan det ju vara att man saknar något. Som t.ex. kvarg har jag saknat på de flesta hotell jag har varit på de senaste. Men då har jag tagit grekisk Yoggi :).
  Att bo på hotell är speciellt. Mysigt & kul att äta hotell frulle ☺️👏🏻.
  Hoppas att din huvudvärk är borta.
  Kram 🤗

 5. Så härligt det låter & rolig dag 🙂 jag har nog alltid haft riktigt bra hotellfrukost – då är det ju verkligen lyx 😍

 6. Tror aldrig jag varit på ett hotell som har haft dålig frukost men visst har man blivit besviken några gånger. Njut ordentligt av er vistelse och hoppas att huvudvärken håller sig borta.

Kommentera

Up ↑

%d