Första åken avklarade med nya skidorna.

Hej Hej.

Vi är framme i Sälen och har åkt våra första åk här i backarna i Högfjällshotellet. Första åken avklarade med nya skidorna. Mina nya skidor och pjäxor passar helt perfekt. Måste säga att mina skidor är riktigt coola också. Nu slappar jag på hotellet med en kaffe innan det blir dags för middag. Underbart att komma upp och äntligen få möta snön igen.

Framme på Högfjällshotellet.

Resan upp gick snabbt men det kan ju också vara så att jag säger så för att jag sov bitvis och lyssnade på ljudbok. Innan vi kom upp till Högis stannade vi till på Stadium och köpte stavar till mig och nya till Tilda. Framme på Högis började vi med att äta lunch. Jag åt köttbullar och pressad potatis vilket var så himla gott.

img_5868img_5870img_5871img_5872img_5875

Det är galet roligt att åka skidor.

Himlen bjöd på ett skådespel och ändrade både färg och karaktär varje gång vi kom upp med liften på fjället. Tilda och Marcel tävlade vem som åkte fortast ner för fjället. Jag däremot fick vara inräknare för jag var väl för långsam. Vem vad gör väl det huvudsaken är väl att man njuter av livet här och nu. Det är galet roligt att åka skidor. Åker ni skidor? Jag åkte hur mycket som helst som barn med familjen och vännerna. Sedan blev det ett uppehåll till för kanske tre  eller fyra år sedan nu, då jag började åka igen. Det är lite som att cykla – har man en gång lärt sig så sitter det i. Nu är jag verkligen inget proffs längre men jag jag mig ner och det är jag kanon glad för.

img_5880img_5879img_5885img_5882img_5889img_5890

Sötnosar vi hörs kanske lite senare. Dags att hoppa in i duschen och fräscha upp sig lite. Kan ni tänka er att knäna höll än så länge. Det trodde jag faktiskt inte om sanningen ska fram.

evevning

♥ ♥ ♥

 

8 thoughts on “Första åken avklarade med nya skidorna.

Add yours

  1. Ohh så härligt det ser ut och som jag sagt innan älskar dina skidbrallor, vart har du köpt dem, säkert frågat förr men glömt. Skönt att knät höll med och fint det ser ut där. Ha nu en härlig vistelse

  2. Det verkar vara ett härligt och vackert ställe, även om jag tycker att själva skidåkandet verkar jätteläskigt. Såg du att jag svarade på din kommentar hos mig? Kanske var du trött efter resan och åkandet, men lite konstigt blev det allt. Haha. 😀

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: