Juldagsbio med familjen.

Hej.

För oss är det en tradition att gå på bio hela familjen på juldagen. Vet inte hur det är i övriga landet men här i Stockholm – går vi på bio Juldagsbio med familjen. I år kikade vi på ”En del av mitt hjärta” filmen som bygger på Tomas Ledins låtar.

Juldagsbio med familjen.

På eftermiddagen åkte vi mot Heron för att kika på bio hela familjen. Jag valde filmen i år och då fick det bli nya musikalfilmen med Ledins låtar. Av mig fick filmen höga betyg. Jag och Marre gav den högst betyg med R och W kanske inte var så förtjusta i den typen av filmer. Men jag tror att det egentligen handlar om att de inte är några Ledin fans.

img_5852img_5847img_5848

Annars så packas det för fullt…

Eller just nu latar jag mig med er och datorn men annars så viker och packar jag ner mina saker. Tänk att vi får se och komma till snön i år. Kom precis på att jag inte stått barfota i snön i år ännu. Det brukar alltid vara en grej som jag gör när Marcel precis gått på efter sommaruppehållet med hockeyn igen. Den grejen måste jag ju bara lösa och råda bot på när vi kommer upp till Sälen innan året tar slut inte sant? Påminn mig om jag skulle glömma.

Ny ljudbok i lurarna.

Idag började jag lyssna på en ny ljudbok från Storytel. Jag har haft uppehåll med att lyssna på böcker och mest lyssnat på meditationer från dem tills idag. Dubbelliv av Iris Mårtensson heter boken som redan efter 30 minuter känns lovande.

img_5839

27vvv

♥ ♥ ♥

12 thoughts on “Juldagsbio med familjen.

Add yours

  1. Den filmen vill jag också se men tror inte de tär ngt för BQ, så fnular nästan på att gå se den själv. Ohh avis jag blir att ni får komma till snön, så härligt ni ska ha det

  2. Mysigt att gå på bio nu under julen tillsammans. Här har ingen snö kommit än men vem vet. jag lyssnar också på ljudbok det är avkopplande 🙂

  3. Den filmen vill jag gärna se.
    Vad mysig tradition att ha på juldagen, bio är en mysig aktivitet tycker jag och jag gör det alldeles för sällan ❤

  4. Jag vill se den också och funderade på att åka till Halmstad igår för att se den, men eftersom Kjell åkte hemifrån till falkenberg för att hämta mig kände jag inte för att behöva åka ännu mer. Men vi kommer kanske gå på den när den kommer hit till hylte =)

  5. Trevligt att gå på bio dagen efter. 🙂 Annars blir det väl bara att man sitter hemma och degar. Vi har inga traditioner på juldagen och har nog aldrig haft, faktiskt..

  6. Den filmen ska jag bara se! 🙂. Han har varit med mig låångt tillbaka i livet.
    Låter lovande när du ger högt betyg på den 👍😀

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: