Ta kontroll över din pension.

” Inlägget är i samarbete med Pensionera.se ”

Hej.

Ibland funderar jag på hur allt ska bli när jag blir pensionär. Ska man kunna leva livets goda dagar och njuta av allt som jag missat innan dess? Tänk om vi kunde se in i framtiden så vi alla kunde förbereda för det goda livet på ålderns höst. Ta kontroll över vår pension helt enkelt. En sak är säkert att vi kan i alla fall se över och försöka spara några slantar till de dagarna kommer.

Ta kontroll över din pension.

Ofta man man vill se över sina pensioner finns de på flera olika ställen vilket gör att det är svårt att få en samlad överblick. Nu har Pensionera.se löst det problemet och skapat en tjänst som sammanställer dem. De samlar ihop dina pensioner från både privat, tjänste och den allmänna pensionen. Vilket gör det enkelt att få en bra överblick på vad du sparat ihop, vad du kommer få ut samt betyg på dina innehav.

phone2.1c11169

Pensionssystemet i Sverige är både krångligt och svårnavigerat. Vilket innebär att många inte vet vad de kommer få i Pension när det är dags att gå i pension.

Pensionera är en rådgivningstjänst för livet.

Deras syfte är att vill göra det enklare att förstå och ta beslut kring frågor som rör pension, sparande och försäkring. Grundtjänsten är helt gratis vilket vi alla gillar! När du registrera dig på pensionera.se kommer de att ge dig en översikt på vilka pengar du har. Vart de är placerade samt ge dig en prognos på hur mycket pengar du kommer att få i pension, helt utan kostnad.

Med abonnemanget ”Komplett” får du även en digital rådgivning som innehåller fondrådgivning, personlig rådgivning plus sist men inte minst en livsförsäkring värd 250 000kr. Pensionera erbjuder även en premiumtjänst där allt ingår. Plus att de avsäger sig alla provisioner som försäkringsbolagen och fondbolaget betalar ut för förmedlade kunder.

Komplett kostar 83 kr / månad och Premium kostar 350 kr / månad.

Grundtjänsten kommer alltid att vara gratis.

Tänk klokt och planera för goda dagar livet ut.

Livet är här och nu så brukar jag ofta säga. Men det handlar också att planera och leva gott nu för att kunna känna att jag lever och andas nyfikenhet och lust även när jag fyller 75 år. Det är dags att se över sina pensionspengar redan nu och börja med ett pensionsparande.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥♥ ♥

 

2 thoughts on “Ta kontroll över din pension.

Add yours

  1. har haft rådgivning till det där och säkrat så mycket jag kunnat….sen får vi se hur långt det räcker när det verkligen är dags.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: