Kom tomten till er i år?

Hej.

Till sist hamnade jag då här med datorn i knäet även denna dagen, julafton. Vi vaknade i förmiddags måste jag säga för vi somnade alla sent till ett berg med klappar under granen. Jag måste varit riktigt snäll i år som fick enormt fina klappar. Kom tomten till er i år?

24a24b

Kom tomten till er i år?

Jag måste varit riktigt snäll och ätit min gröt varje dag i år. I mina klappar låg förutom alla de plagg jag fick i veckan även en ny mobil, tavla, parfym, skidbag och fodral, trådlös powerbank, nya skidhandskar och gosiga tjocka strumpor. Det lönar sig tydligen att vara lite extra snäll, fniss… Just det jag fick en behandling på spaet på Högis av mig själv. Tilda och jag ska gå på spaet en dag nu när vi ska ut. Barnen blev glada de också vilka fick galet mycket bra och fina klappar de också.

img_5800img_5813img_5820img_5805

Bara en sak saknades idag – mamma.

Min julafton har varit precis sådär lugn pch skön som man önskar sig. Inga måsten utan bara så som vi önskade att fira i år. Bara en sak saknades idag – mamma. Min lilla mamma som fyller år idag. Inte vilka år som helst utan 75 till och med. Vi kunde inte åka ner till Småland eftersom vi ska åka till Sälen hiskligt tidigt på annandagen blev det nu. Tanken från början var att ev åka redan på juldagen.

Hur som helst Grattis bästa mamma!!! Vi ska boka in dagar när du och pappa kommer upp och jag får hitta på roliga och mysiga saker med er. Jag säger som Sickan gör – Jag har en plan!!!

9b

GOD JUL

till

er

alla

♥ ♥ ♥

 

 

 

8 thoughts on “Kom tomten till er i år?

Add yours

  1. Vilka härliga julklappar du fick 😊 vi kör att bara barnen får julklappar. Ja du får verkligen ro om dom när dom kommer upp till er 😊 grattis till din mamma 🎁

  2. Du har verkligen varit en ängel och ätit din gröt, så många klappar 😁😊 härligt… Ja hade en sådan känsla jag med, saknade mormor hos oss. ❤️

  3. Grattis till din mamma. Härligt att vara ha det lugnt och skönt. Jag fick jättefina julklappar av sambon och min systerdotter och så vann jag en del på julklappsspelen.

  4. oj så mycket fint du fick, och en ny mobil till och med håller med dig du måste verkligen ha varit snäll iår 😀 , jo tomten kom hit med och fick också så mycket fint jag är så tacksam för, även om jag inte ätit så mycket gröt i år haha 😀 <3

  5. Vad paket ni hade 🙂 Man blir aldrig för gammal för att få julklappar 🙂 Vi har ju 3 stycken 2,5 åringar med oss så här blir det ju mängder också.

  6. Hoppas julen varit trevlig hos er, ja blev många paket här i år med & jag fick också en powerbank..kan vara bra att ha när man är på språng med mobilen..

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: