Lilla Julafton med julfika.

Hej Hej.

Igår firade vi lilla julafton och julfika  med alla på Roberts sida hemma hos svärföräldrarna. Det bjöd på godfika och en massa mys. Idag är det julafton och vi ska mysa med allt vad det innebär. Klapparna under granen var ett berg idag och innehöll en massa fin fina klappar.

Lilla Julafton med julfika.

Fika och julklappsutdelning till lilla Luna som firar sin allra första jul i år. Av oss fick Luna en Skrållan docka. Dockan som man bara måste ge till alla små tjejer första julen. Tilda fick sin första, ja jag säger första för hon har två och även deras lillasyster Lillan. När Tilda fick sin första var hon vara 7 veckor gammal och Skrållan var en jätte men det är ju liksom det som är grejen. Docktiden är så kort och barnen växer snabbt in i andra lekar där de leker rollekar så jag är glad att T haft fina år med sina dockor vilket var länge sedan nu.

img_5787

img_0735

img_5771img_5773img_5772

 

GOD JUL

img_5793

4 reaktioner till “Lilla Julafton med julfika.

Lägg till

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: