JULKLAPPSSÄCKEN 2019 – LUCKA 19.

” Inlägget är i samarbete med Me&i ”
Hej.
LUCKA19.

Dagens lucka i Julklappssäcken 2019 kommer från Me&i.  Klappen innehåller en riktigt söt babymössa. Värdet på mössan är 159kr.

Me&i lämnar med en rabattkod på hela 15% som ni inte bara får missa.

Rabattkoden KALENDER15 gäller mellan 19/12 – 26/12

lucka19

Me&i.

Sköna, damkläder, barnkläder och babykläder i egen unik design – samt de officiella Babblarna-plaggen endast hos dem. Me&i är ett svenskt modeföretag som grundades 2004. De designar och tillverkar barn- och damkläder med unikt uttryck och skön passform.

Me&i vill inspirera och engagera. De vill att du och dina barn ska välja kläder från me&i för att de är bäst, skönast och finast. Barnkläderna ska vara ett självklart val för föräldrarna när de handlar och för barnen att vilja ta på sig. Kläderna till vuxna ska vara plagg som kan användas varje dag, både till vardags och fest.

om2DomD

Hur deltar man i utlottningen av klapparna i Julklappssäcken?

kalenderbildennya

För att delta krävs:

* Svara på frågan: Me&i gör kläder som vi kan leka och trivas i. Vilka kläder trivs du bäst i?

* Att man i dagtråden hos Länka med Kärlek skriver att man ”Jag vill vinna” eller att man skriver ”Jag vill vinna”  i en kommentar hos Kamilla eller Mirre.

*Vid en eventuell vinst kräver vi att ni gör ett vinst inlägg. Där det ska framgå att inlägget är i samarbete med respektive företag. Inlägget ska även innehålla länk till det företag som sponsrat julklappen, Kamilla och Mirre.

* Tävlingen avslutas den 19:e december klockan 21:00 och vinnaren presenteras imorgon här och i Länka med Kärlek..

Du kan självklart vara med och tävla igen, även om du redan vunnit en lucka.

Lycka till!

jul2

 

 

 

9 thoughts on “JULKLAPPSSÄCKEN 2019 – LUCKA 19.

Add yours

  1. Jag trivs bäst i mjuka och stretchiga kläder. En jumpsuit eller ett gosigt mjukisset skulle inte vara helt fel!
    Jag vill vinna.

  2. Den var jättefin mössa . Den hade faktist varit fint till min systerdotter . 💕vill vinna om ni inte redan beslutat vinnaren 💕

  3. Jag vill gärna vinna!

    För mig är bekvämlighet A och O, och det speglar min garderob väldigt väl. Jag trivs allra bäst i mjukiskläder som är slappa och mysiga att krypa in i och som inte sitter åt någonstans.

    Kram Sanna

  4. Bekvämaste kläderna har jag nog hemma när det är en sådan grå trist dag ute, då åker ett par mjuka brallor på och en tisha. 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: