Tänk vad lite färg kan sprida glädje.

Halloj.

Hur mår ni idag? Jag har varit lika off som bloggen. Det ösregnade hela morgonen och förmiddagen och då ska ni veta att jag inte överdriver. För jisses vad det regnade!!! Fast klockan klockan var strax efter 9 så var det mörkt och trist i Stockholm när jag klev av tåget. Smet in och tok en kaffe innan dagens möte och det var dags för lite julklappshopping.

Samlade ihop mig en stund innan dagen drog igång.

Tänk vad lite färg kan lätta upp och sprida glädje. En knallorange cykel som bara lyste upp det grådisiga Södermalm.

img_5693

Kaffe är verkligen livets bästa dryck om jag får bestämma.

Det var så himla skönt att komma in i värmen. Tur att jag hade gummistövlar och stora vinterjackan på mig för andra som kom in på Fabrique var plaskblöta. Jag mös som bara den och tjuvlyssnade lite på vad en av mina favoskådisar pratade med sin vän om.

img_5708img_5702img_5703

Bästa idag – paket och julshopping med Wille.

Förra veckan vann jag en lucka i Junitjejens julkalender från Fitnessfika. Bästa bästa idag var denna paketen och att få åka iväg en stund och julklappsshoppa en stund men min fina William. Det är faktiskt skönt att vi skrapat ihop ett gäng klappar nu. Några är kvar men de är på G så det blir lugnt vilket är skönt.

img_5715

Snart dags att gå och krama kudden. Imorgon blir det stan igen – Marre ska göra första operationen med sin hockeyskadade fot.

♥ ♥ ♥

 

 

 

7 reaktioner till “Tänk vad lite färg kan sprida glädje.

Lägg till

  1. Jo, den där cykeln lyste verkligen upp omgivningen, här stormade och ösregnade det för att plötsligt bara stanna upp och låta solen titta fram….då kunde man gå ut i bara t-shirten

  2. Bra med stövlar ibland, skönt att slippa våta fötter, härligt med vinster ibland..Ja, lite extra färg i tillvaron kan vara trevligt så här års när allt är grått och blött..

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: