Åkt med i cirkusen här hemma.

Halloj.

Min torsdag har varit tröttmössa för min del. Jag fixar inte dagarna om jag inte får mina timmars sömn. Men men det gick inte ligga kvar och sova idag om jag överhuvudet skulle få mina knän röntgade. Därefter har jag åkt med i cirkusen här hemma.

Nu är jag röntgad – Check!

Trea i kön in på röntgen var jag idag. Ändå fick jag vänta i 40 minuter. Inte klokt egentligen men nu är det gjort vilket var viktigast idag.

img_5545

Två provkörde men jag åkte istället.

R är sugen eller på G vad man nu säger att köpa en bil han kan använda i jobbet. Idag var det dags att provköra en stor ford lik en monstertruck nästan. Wille är vår bilkille i familjen så R och jag åkte ut till honom på jobbet. Vi åt lunch tillsammans innan det var dags för Wille att provköra bilen.

b1c911ea-21c2-4f3b-a34f-b32487b094a6img_5558img_55595aabbed8-9a98-4ca5-b9a0-ed31404f6a4d

Har ni någon drömbil som ni gärna skulle vilja få i julklapp? Jag har faktiskt en drömbil  –  Range Rover  och gärna vit. Den skulle passa mig som handen i handsken. Vad tycker ni? Är detta inte en Kamilla bil?

12a

Kul med Facebook testerna ibland.

Medan jag satt uttråkad i väntrummet idag på röntgen gjorde jag en hel del galna tester på FB. Allt för att ha något att sysselsätta mig med. Vad tror ni? Drottning? Ta över fina Victorias kommande roll.

img_5562

Må så gott.

 

 

 

5 thoughts on “Åkt med i cirkusen här hemma.

Add yours

  1. Vad skönt att du fick gjort röntgenen. Tråkigt att vänta, men allt tar ju sin tid, Jag blev nunna då jag gjorde det testet. Förstår inte varför flera hade roligt åt det haha

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: