Tips på julklappar till pojkvännen.

” Inlägget är i samarbete med Getpersonal.se ”

Hej.

Hur går det för er med julklapparna i år? Har ni kört fast med klapparna till era pojkvänner? Jag har några superbra tips på julklappar till era pojkvänner och män.

Superbra tips på julklappar till pojkvännen.

Vad köper man till någon som man verkligen tycker om? Ofta vill man ju också att presenten ska bli unik och speciell för både mig själv som givare men kanske allra mest till den som klappen ska få. Getpersonal.se säljer presentartiklar, prylar och smycken med gravyr till konsumenter och företag. Hos Getpersonal finns det flera olika produkter som kan graveras och bli unika. Jag tänker att många saker ofta blir stående och fina att titta på. Jag vill gärna att min julklapp ska användas och finnas med i vardagen. Gå in i butiken och se fler julklappstips här!

Varför klappar från Getpersonal.se?

Hos dem hittar du snygga smycken och presenter som du själv väljer gravyrtext till!  De har alltid fri frakt och är riktigt snabba på att leverera  även graverade produkter. Affärsidén bygger på att du själv ska kunna välja gravyr på artiklarna i vårt utbud för att skapa en rolig och unik produkt till dig själv eller att ge bort som en unik present.

Julklappstips från mig till era pojkvänner och män.

Hittade flera riktigt bra tips till era pojkvänner. Vilken blir er favorit till era pojkvänner och män?

bild3

  1. En alldeles egen personlig snusdosa för dem som snusar. Gummipackning i locket bidrar till att hålla portionssnusen färsk längre. Kommer i en elegant presentförpackning.

2. Plånbok tillverkad i vegan läder. Stilren plånbok som är svart till färgen.

3. Par halsband med gravyr hjärta och tag. Båda kan graveras på baksidan. Denna klappen måste vara den allra mest personliga. Jag tycker så mycket om denna.

4. En klockbox som rymmer 2 st klockor. I boxen förvaras klockorna  snyggt och säkert under din resa eller i hemmet. Kan graveras!

5. En klassisk korthållare i modern design. Tunn så den får plats i fickan. Perfekt för den som inte använder mer än 3-4 kort och några sedlar.

6. Stilrent svart armband med smart justerbart lås.

Behöver ni flera fina julklappstips – Klicka Här!

 

♥ Ha en fin fin dag ♥

 

6 thoughts on “Tips på julklappar till pojkvännen.

Add yours

  1. Jag har lite olika idéer till min sambo. Får se vad det blir 🤔🙂. Han & min mor har jag kvar att köpa till nu.

  2. Ha ha… min man hade nog höjt på ögonbrynen om han fått sådana presenter. Typiskt sånt som jag gillar men när det kommer till honom får det bli verktyg verktyg verktyg eller möjligtvis en teaterbiljett ( om jag också har en)

    Men jättebra med julklappstips.

Kommentera

Up ↑

%d