JULKLAPPSSÄCKEN 2019 – LUCKA 11.

” Inlägget är i samarbete med Majvillan ”

 

Vinnare av Lucka 11 från Majvillan.

Grattis till Julia Ahlbäck med motiveringen:

”Ojoj jag kunde inte välja en favorit print alla va så fina. Jag vill gärna vara med i utlottningen av denna fina poster till dotterns rum. Hade blivit så fint över hennes säng!”

Hej.
LUCKA 11.

Dagens lucka i Julklappssäcken 2019 är en helt ljuvligt poster från Majvillan. Postern har fått namnet Golden Woods. Printen har måtten 50x70cm  och tryckt på 150g silk papper. Klappen har ett värde på 275kr

lucka11

Majvillans poster.

Alla Majvillans posters är tryckta på ett svanenmärkt tryckeri som värnar om miljön i hela tryckprocessen genom att t ex använda sig av mijövänligt papper, vegetabiliska oljor och använda sig av förnybar energi.

Majvillan.

Majvillan är ett svenskt varumärke som älskar det vackra och månar om miljö och hållbarhet. Våren 2013 lanserade Majvillan sin första tapetkollektion och under hösten samma år följdes denna kollektion upp med textilier och posters. Nu finns det drygt 60 olika tapeter i kollektionen och flertalet olika textilmönster och posters.

Majvillans design karakteriseras av både grafiska former och figurativa motiv och färgerna består av lätt sotade pasteller i kombination med mycket grått och vitt. Även guldtryck har hittat in i några av Majvillans mönster för att ge det där extra lilla blänket.

wish upon bildspel

Bakom Majvillan ligger Charlotta Sandberg som är Majvillans kreatör och grundare. Märkets namn kommer från hennes hus som kallas ”Majvillan”.

Hur deltar man i utlottningen av klapparna i Julklappssäcken?

kalenderbildennya

 

För att delta krävs:

* Svara på frågan: Vilken är din favoritprint hos Majvillan? Motivera varför.

* Att man i dagtråden hos Länka med Kärlek skriver att man ”Jag vill vinna” eller att man skriver ”Jag vill vinna”  i en kommentar hos Kamilla eller Mirre.

*Vid en eventuell vinst kräver vi att ni gör ett vinst inlägg. Där det ska framgå att inlägget är i samarbete med respektive företag. Inlägget ska även innehålla länk till det företag som sponsrat julklappen, Kamilla och Mirre.

* Tävlingen avslutas den 11:e december klockan 21:00 och vinnaren presenteras imorgon här och i Länka med Kärlek..
Du kan självklart vara med och tävla igen, även om du redan vunnit en lucka.

Lycka till!

jul2

 

12 thoughts on “JULKLAPPSSÄCKEN 2019 – LUCKA 11.

Add yours

 1. Jag älskar time för glory, men nu undrar jag om inte golden woods är den nya favoriten! Jag hade gjort fint på dotterns rum med denna print i centrum! 😊❤

 2. Min favorit print hos Majvillan är VANILLA MOON eftersom den är en så fantastiskt färgbomb! Alla färger på en och samma gång i en lekfull, sagolik och alldeles fantastiskt värld.
  Jag vill vinna!

 3. Jag gillar True unicorns blue. Som liten älskade jag att drömma mig bort till fantastiska fantasiplatser. Majvillan är så bra på att fånga den känslan. Jag hoppas att mina barn ska få uppleva samma härliga fantasivärldar. Kanske kan Majvillan hjälpa till? Jag vill vinna!

 4. Min favorit är ” Above the rainbow ”. Jag tycker verkligen om enhörningar de är så vackra och kul att fantisera om att tänk om de vore verkiga.
  Majvillans posters är så fina passar i barnens rum där de kan fantiser om hiatorien bakom varje bild.

  Jag vill vinna

 5. Min favorit var Above the Rainbow, eftersom jag vet att dottern hade älskat den!

  Jag vill vinna!

 6. Ojoj jag kunde inte välja en favorit print alla va så fina. Jag vill gärna vara med i utlottningen av denna fina poster till dotterns rum. Hade blivit så fint över hennes säng! ❤

 7. Stardust var superfin men undrar om inte denna poster golden woods var ännu finare! 😍 min lilla tjej på 4 år skulle älska den här!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: