Fjäderholmarnas krog har bästa julbordet.

Hej Hej.

Idag är och har jag varit super seg. Julbord med Roberts jobb igår blev mycket lyckad. Kvällen innehöll allt och lite till. Fjäderholmarnas krog har garanterat bästa julbordet i hela stan så bara är det.

Fjäderholmarnas krog har bästa julbordet.

Vi har varit ute på Fjäderholmarna vid flera tillfällen tidigare på julbord och sagt samma sak då. Fjäderholmarnas Krog har bästa julbordet. Innan båten gick ut till ön hann vi med en drink på Strandvägen 1.

På båten över eller ut vad man nu väljer att säga bjuds det alltid på glögg med pepparkakor. Väl ute på Fjäderholmarna är det en lite kort promis tills man kommer fram till krogen. Utanför bjöds det på en spännande god äppelglögg. Jag är ingen som egentligen gillar julmat och äter inte så himla mycket men när dessertbordet dukas fram då står jag längst fram i kön.

img_5456img_5460img_5462img_5471img_5478img_5463

img_5479

Runt runt i Limo med bubbel och skönsång.

Tillbaka i Stockholm igen så regnade det för fullt. Otur för alla andra som klev av båten som inte fick plats i Limon. Kvällen igår var ganska galen på många plan. Jag har svårt att plocka fram stora kameran i sådana här sammanhang. Det känns som jag leker paparazzi och så är man liksom aldrig med om jag ska leta bilder. Så de bilder som blev kom till via telefonen.

img_5497

Vinterlandskap hemma i Uttran när vi kom hem.

Vet ni vad? Alltid när första snön kommer och lägger sig på marken och gör hela världen vit måste jag bara smaka på snön. Så har jag alltid gjort sedan jag var barn. Smakar ni på snön?

img_5518img_5520

Hua vad seg jag varit idag som inte vågade ta min sömnmedicin eftersom jag drack lite igår. Den skulle jag aldrig gjort för jag sov inte en blund i natt. Vilket inte alls var så fiffigt när jag skulle vara på Sabbatsberg imorse med Marcel och hans fot. Kan ni gissa vad jag gjort resten av dagen? Toksomnade på soffan. Jag som liksom aldrig sover på soffan. Men men imorgon ordnar nog livet upp sig igen.

♥ Kram Kram ♥

 

13 thoughts on “Fjäderholmarnas krog har bästa julbordet.

Add yours

  1. Ibland är det väl så att man får sitt ”straff” när man haft en riktigt bra kväll dagen innan…. det är liksom en kalkylerad risk man tar.. tex att veta att om jag dricker lite så kan jag inte ta mina sömntabletter…

  2. Vid vissa tillfällen passar det ju inte att ta med kameran, då får mobilen duga, Det är så fint där ute. Vi var på någon utomhusteater där för flera år sen, och minns att vi åt rökta räkor där som var så goda.

  3. Åh vad mysigt det låter. Härligt med både båt och julbord i skärgårdsmiljö. Själv brukar jag sällan orka med gottebordet 😂

  4. Haha de va en annorlunda liten tradion att smaka på snön, det har ja nog aldrig gjort måste va kallt 😂❤️

  5. Vad mysigt att gå på julbord. Det fanns ju mycket gott på den tallriken, jag gillar julbord för det finns så mycket gott och man kan äta mycket 🙂

  6. Älskar att gå på julbord och på lördag är det våran tur. Vi ska ut med mannens chef och barnen ska vara med farmor och dem ska bla käka julbordet på Ikea.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: