JULKLAPPSSÄCKEN 2019 – LUCKA 10.

” Inlägget är i samarbete med Dunken ”
Hej.
LUCKA 10.

Dagens lucka i Julklappssäcken 2019 innehåller ett presentkort på 500 kr hos Dunken. På så sätt kan vinnaren själv välja ut de plagg som passar för just hen. Hos Dunken hittar man snygga rockkläder, streetwear och snygga kläder med attityd. Flera olika stilar finns hos dem och de söker alltid efter kläder som har det lilla extra. Ni missar väl inte rabattkoden som ger er alla fri frakt ända fram till jul!

Rabattkod: julklappssackenfri frakt till 24/12
lucka10presentkort-dunken-se

 

Dunken.

Dunken jobbar med att få in de absolut hetaste rockkläderna som finns på marknaden. De köper in från hela världen och försöker få ett unikt men läckert sortiment som ska passa dig som gillar allt rocken har att erbjuda samt rockkläder som passar det mer dagliga. Vi har rockkläder för tjejer, killar och barn.

De har sedan starten 2003 varit en av de ledande t-shirt sajterna i Sverige och har alltid snabba leveranser på våra tryckta t-shirts, god kvalitet och bra service på alla kläder.  Målsättning  är att du alltid ska vara riktigt nöjd när du har handlat kläder hos Dunken.

urban-front

 

Hur deltar man i utlottningen av klapparna i Julklappssäcken?

kalenderbildennya

För att delta krävs:

* Svara på frågan: Vad skulle du använda presentkortet till om just du vann?

* Att man i dagtråden hos Länka med Kärlek skriver att man ”Jag vill vinna” eller att man skriver ”Jag vill vinna”  i en kommentar hos Kamilla eller Mirre.

* Vid en eventuell vinst kräver vi att ni gör ett vinst inlägg. Där det ska framgå att inlägget är i samarbete med respektive företag. Inlägget ska även innehålla länk till det företag som sponsrat julklappen, Kamilla och Mirre.

* Tävlingen avslutas den 10:e december klockan 21:00 och vinnaren presenteras imorgon här och i Länka med Kärlek..
Du kan självklart vara med och tävla igen, även om du redan vunnit en lucka.

Lycka till!

jul2

 

 

22 thoughts on “JULKLAPPSSÄCKEN 2019 – LUCKA 10.

Add yours

    1. Om jag vann presentkortet på 500kr från Dunken skulle jag skänka det till någon behövande eftersom jag själv inte är så inne på rockkläder. Tänker på dem som inte har råd!
      Jag vill vinna.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: