Tullinge GF årliga Juluppvisning.

julsäcken

Delta gärna i Julklappssäcken 2019 – HÄR!!!

Hej Hej.

Nyss hemkommen från Tullinge GF årliga juluppvisning. Temat för detta året vara Kalle och hans vänner på SVT. Tilda och hennes lag var utklädda till Snövits dvärgar.

img_5429

Tullinge GF årliga juluppvisning.

Nytt för i år var att föreningen hade delat upp så att det blev två uppvisningar. Vilket jag tyckte var superbra för alla andra år har det varit så himla långt. Jag har inte orkat titta på alla små barngrupper som också såklart vill och ska få visa upp sig.

Tildas ena tränare hade dagen till ära klätt ut sig till Snövit. Det passade henne perfekt med hennes långa mörka hår. FBST som dotterns lag heter var superduktiga men jag hade även gärna sett den stora killtruppen som verkligen är kanonduktiga de med. Men men de fick vara i andra föreställningen. Vilket var rättvist att dela på de bästa lagen till en föreställning var.

8a8b8c8d

Dags att tända andra ljuset även hemma hos mig och adventsmysa.

bra

 

 

 

12 thoughts on “Tullinge GF årliga Juluppvisning.

Add yours

  1. Vilken rolig ide´ och kul att tränaren klädde ut sig till snövit, kul att vara lite kreativ i allt med. Kan tro att de är superduktiga, men som du säger man kan inte hinna se alla

  2. Va roligt att de var utklädda 🙂 klockrent o va utklädda med till snövit dvärgar 🙂

  3. Vilket roligt tema! Älskar ju teman, oavsett vad det gäller 🙂
    Skönt också att de delat upp uppvisningen. Här blir det sång- & dansuppvisning på fredag med dottern.

  4. Vad kul med uppvisning och vilket roligt tema. Längtar tills på söndag då vi ska få se våra tjejer på juluppvisningen. Kul när de ordnar sådana tycker jag ❤

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: