JULKLAPPSSÄCKEN 2019 – LUCKA 9

” Inlägget är i samarbete med Stories by anna”
Hej.
LUCKA 9.

Dagens lucka i Julklappssäcken 2019 innehåller en väska i kanvas tyg som helt och hållet sydd och designad av Anna på Stories by anna. Väskan är fodrad med samma tyg. Vem vill inte vinna denna fina klappen? Värdet på klappen ligger runt 300kr.

Väskans mått: höjd: 30 cm, bredd: 35 cm, djup: 15 cm med ett handtag: ca 40 cm.

lucka9

THUMBN~1THUMBN~2

Stories by anna..

Stories by anna startade Anna 2014 för att kunna dela med sig till fler som tycker om det hon gör. Hos Anna finns allt från inredning, tröjor, väskor och andra accessoarer. Materialen är omsorgsfullt utvalda av Anna och hon tillverkar allt själv efter egna mönster. Är du intresserad av att köpa något av henne kan du gärna kontakta henne.

anna

https://www.instagram.com/storiesbyanna/

https://www.facebook.com/pg/Stories-by-anna-963402630383933/posts/?ref=page_internal

Hur deltar man i utlottningen av klapparna i Julklappssäcken?

kalenderbildennya

För att delta krävs:

* Svara på frågan: Varför behöver just du en ny väska från Stories by anna?

* Att man i dagtråden hos Länka med Kärlek skriver att man ”Jag vill vinna” eller att man skriver ”Jag vill vinna”  i en kommentar hos Kamilla eller Mirre.

*Vid en eventuell vinst kräver vi att ni gör ett vinst inlägg. Där det ska framgå att inlägget är i samarbete med respektive företag. Inlägget ska även innehålla länk till det företag som sponsrat julklappen, Kamilla och Mirre.

* Tävlingen avslutas den 9:e december klockan 21:00 och vinnaren presenteras imorgon här och i Länka med Kärlek..

Du kan självklart vara med och tävla igen, även om du redan vunnit en lucka.

Lycka till!

jul2

 

 

 

18 thoughts on “JULKLAPPSSÄCKEN 2019 – LUCKA 9

Add yours

 1. Jag har rätt många trånga fula tygkassar och skulle gärna ha åtminstone en som är fin =) Gillar storleken, renheten, enkelheten och texten. tomten får gärna ge mig en tom kasse i julklapp <3

  1. Jag skulle vilja vinna story by anna väskan eftersom den inte innehåller minsta lilla plats och det är naturvänligt. Med en tygpåse till hands behöver man dessutom aldrig vara orolig för sprickor och katastrofer!

 2. Jag skulle vilja vinna story by anna väska- SÅ jag kan ge min mor något extra i julklapp eftersom hon har jälpt mig så mycket denna höst när jag varit sjuk 🙂

 3. Så fin väska! Jag hade verkligen haft nytta av den då jag inte har någon riktigt bra väska i tillägg till min ryggsäck.. denna skulle vara ett superkomplement! 🙂

 4. Jag vill vinna!
  Denna väska skulle vara perfekt för mig att ha med mig när jag ska iväg och ha dator samt business grejer med mig! Min väska blir alltid så jäkla full och tung!

 5. Idag är första gången jag är med och deltar i er julklappssäck. Inte för att ni haft dåliga vinster tidigare, tvärtom men inte haft ork att deltaga i LMK och lämna bra kommentarer… Men idag så 🙂 Nu hoppas jag på tur!! Och jag ser fram emot fler luckor.

 6. åh jag vill vinna! Min mamma pratade senast idag att hon ville ha en fin tygkasse, dom hade visst fått någon på jobbet som inte alls var fin 😛 och hennes gamla håller knappt ihop…denna skulle passa henne perfekt och jag vet att hon skulle bli jätteglad!

 7. Jag vill vinna!

  Flickvännen tycker min tygkasse är alldeles för ful och vägrar använda den. Den här hade hon garanterat använt!

 8. Jag vill vinna! Eftersom min väska, som jag faktiskt har haft sedan förra årtusendet, SPRACK på IKEA, behöver jag en ny. Kan ju inte gå runt med en COOP-påse hur länge som helst, eller hur…??

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: