JULKLAPPSSÄCKEN 2019 – LUCKA 2.

” Inlägget är i samarbete med Epoxy Flora ”
Hej.
LUCKA 2.

Dagens lucka i Julklappssäcken 2019 innehåller ett par handgjorda design örhängen från Epoxy Flora.  Örhängen är skapade i resin och äkta grön lav. Handgjorda ovanliga smycken  är alltid en minnesvärd gåva för en tjej, kvinna eller vän.

lucka2.jpg

 

Epoxy Flora ger er läsare 20% rabatt på allt i shoppen tom den 9 december.

Ange kod: julklappssäcken19

ep1ep2

Epoxy Flora.

Irina som är personen bakom Epoxy Flora har naturen som sin stora inspiratör. Hon bakar in och bevarar allt det vackra i unika smycken. Smycken där inga är lika några andra utan one and the only. Arbetsplatsen är inte bara verkstaden utan även skogen.

Ta er nu en titt inne hos Epoxy Flora och förtrollas som som vi gjort.

Hur deltar man i utlottningen av klapparna i Julklappssäcken?

kalenderbildennya

 

För att delta krävs:

* Att man i dagtråden hos Länka med Kärlek skriver att man ”Jag vill vinna” eller att man skriver ”Jag vill vinna”  i en kommentar hos Kamilla eller Mirre.

* Vid en eventuell vinst kräver vi att ni gör ett vinstinlägg på er blogg. Alltså behöver vinnaren en aktiv blogg. Där det ska framgå att inlägget är i samarbete med respektive företag. Inlägget ska även innehålla länk till det företag som sponsrat julklappen, Kamilla och Mirre.

*Vinnarna kommer Kamilla och Mirre lotta fram.

jul2

 

 

 

18 thoughts on “JULKLAPPSSÄCKEN 2019 – LUCKA 2.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d