Hitta rätt i matkasse är inte svårt.

” Inlägget är i samarbete med Matkassetopplistan ”

Hej.

Många av er som följer mig känner säkert redan till att jag helst föredrar att handla mat på nätet. Jag blir tokstressad av att gå runt i matbutiker särskilt när det är fullt med människor. Att hitta rätt matkasse är inte svårt om man tar hjälp av Matkassetopplistan.

Hitta rätt i matkasse är inte svårt.

Många är kanske tveksamma till att handla mat online. De ifrågasätter kanske matens fräschhet och om det verkligen blir billigare i längden. I dagens samhällen när tid har blivit pengar anser jag att det är billigare för mig att handla online. Att sitta hemma med datorn i knäet och välja ut de varor som jag vill handla mår jag bättre av. Jag slipper stressa runt i butiken och kan handla när jag vill.

Vill man göra det ännu enklare för sig själv och vill och vågar prova ny mat ska man såklart satsa på en matkasse. Matkassarna har redan färdig planerade rätter där man kan välja kasse efter tycke och smak. Vi har provat på de allra flesta matkassarna skulle jag tror.

Hur ska man välja rätt matkasse?

Ofta går man på rekommendationer från nära och vänner men nu finns Matkassetopplistan. De är en oberoende guide som jämför och recenserar olika matkasseleverantörer. Matkassetopplistan finns helt enkelt till för att hjälpa dig hitta rätt i matkasse-djungeln. Hur smart är inte det? Du sparar både tid och pengar på att det finns proffs som jämför och reder ut skillnaderna åt dig när det handlar om matkassarna.

Hello Fresh är min nya favorit.

Vi har testat på Hello Fresh vid två tillfällen nu och varit lika glatt överraskade. Hello Fresh känns mest nytänkande och skiljer sig lite från de andra kassarna. Man väljer sina egna recept och sätt ihop sin egen veckomeny – precis som du vill ha den. Med 10 sprillans nya recept varje vecka kan du laga vad du vill, när du vill. Man enkelt pausa eller hoppa av en vecka precis som man själv vill då de inte har någon bindningstid alls.

q1img_4438

Mest spännande var hur nytt och annorlunda maten kom levererad.Den kom i en kartong med olika påsar med ingredienserna fördelade efter varje recept. Plus för att alla råvaror var noggrant uträknade efter varje recept. Allt för att minska matsvinnet. HelloFresh levererar matkassar till hela södra och mellersta Sverige. Maten förvaras i kylbevarande förpackningar med kylelement.

Vem du än är och hur du än tänker.

Matkasse Topplistan – Jämför de bästa matkassarna 2019

♥ Kram Kram ♥

 

 

 

 

 

4 thoughts on “Hitta rätt i matkasse är inte svårt.

Add yours

  1. Vilken härlig kasse du har fått , spännande med olika recept man kan välja på och kul när man har ingen aning om vad man ska laga så är det där det bästa =)

  2. Hade det inte bara varit jag och Emelie så hade jag mer än gärna haft matkasse… Men när ekonomin börjar tillåta det så ska jag beställa hem mat från maxi eller något så man får det hemkört 🙂

  3. Det där låter intressant! Ofta när vi provat matkasse så blir det mycket mat över, eftersom maken ofta reser och barnen inte är jätteglada i massa grönsaker… Men om man kan välja recept själv så blir det ju en annan sak!

    Gillar att handla online, men det är svårt också. Fick hem 2 potatisar och 1 äpple en gång när jag inte varit uppmärksam och trodde att jag handlade kilon… 😀

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: