Vilken söndag jag haft!

Halloj.

Vilken söndag jag haft! Vaknade till imorse av att wordpress meddelade att min blogg satte alla rekord. Himmel och pannkaka vad Julklappssäcken dragit trafik och gått bra. Bloggen har boomat över hur många gånger som helst. Galet roligt att allt slit som jag lagt ner get resultat måste jag säga.

Mer då? Jodå det blev Snövit musikalen, sen lunch på Vapiano, fika på EH, simhopp och adventsfika. Plus att Mirre och jag dragit vinnaren av första klappen. Jag kommer nog sova gott inatt skulle jag tro.

Snövit på Göta Lejon.

Tilda och jag hade äran att få biljetter till Snövit på Göta Lejon. Vi har haft turen att fått se flera av Dröse & Norbergs föreställningar och tyckt mycket om dem. Tack för biljetterna Mikalio!

Hela storyn stämmer väl överens med den jag kan om Snövit och alla de karaktärer som förväntas äntrar scenen. Styvmodern är lika elak som hon är i sagan, Snövit lika levnadsglad och vild, pappan lika mesig och dvärgarna lika charmiga. Onda drottning eller styvmodern är en stjärna i sig och får även mycket plats i musikalen. Hela föreställningen är poppig och modern med både läskiga moment  för alla små barn som finns i salongen och skratt. Snövit är en barnföreställning som bjuder in och interagerar med barnen i publiken vid flera tillfällen. Vi tyckte mycket om den och hade bästa platserna.

img_5205img_5195img_5215

Pizza på Vapiano.

Vi var riktigt hungriga och magarna kurade efter föreställningen. Så varför vet jag inte men vi hamnade på Vapiano i Skrapan. Det var verkligen länge sedan jag åt på Vapiano. Pizza blev det för oss båda och jag mumsade i mig nästan hela. Alltså då är man hungrig eller hur?

img_5218img_5219img_5221img_5239

Finaste Julänglarna på bra länge.

Jag går all in på julen i år tror jag. Aldrig förr har jag väl pyntat så mycket så tidigt som i år. Jag längtar redan efter att granen ska få komma in så jag kan hänga upp mina nya julänglar.

img_5242

Varmt och skönt på läktaren.

Det var så varmt och skönt på läktaren idag där jag satt medan T hoppade simhopp. Riktigt roligt faktiskt när man får sitta och titta. Särskilt eftersom jag inte kan något alls om simhopp.

♥ Puss & Kram ♥

 

 

 

 

 

 

4 thoughts on “Vilken söndag jag haft!

Add yours

  1. Oj vad du har hunnit med mycket idag och vad roligt att se föreställningen snövit jag tycker om den filmen älskar, dvärgarna så mysiga och roliga 🙂

  2. åh vad roligt att gå på musikal, det skulle jag med vilja gå på eller teater. Ska kolla om de finns något bra 🙂 låter som du hade en riktigt fin söndag! Och kul att bloggen går så bra 😁

  3. Kul med musikal och Snövit har jag velat se. Härligt att den var så bra och vad gott med pizza på Vapiano. Längesedan jag var fär nu ❤

  4. Vad kul att julklappssäcken blev en succé 😊 Låter som en jättemysig dag. Går inte på teater och så så ofta, men det är ju så trevligt när det händer😍

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: