Brunch på Kung Carls Bakficka.

julsäcken

Rösta gärna på Julklappssäcken 2019 – HÄR!!!

Hej Hej.

Idag hade vi alla sovmorgon här hemma. Jag kom i säng på tok för sent men jag har lite svårt att gå och lägga mig efter Marcels krock innan killarna är hemma om de nu ska sova hemma. Brunch på Kung Carls Bakficka stod på vårt schema idag vilket var helt perfekt efter att alla var lite små sega.

Brunch på Kung Carls Bakficka.

Jag har varit på brunch på Kung Carl tidigare och tyckt mycket om både maten och miljön. Idag kan jag nog tycka att maten var lite sämre eller så var den inte det bara att jag inte alls gillade några av rätterna. Hur som helst så var det supermysigt att få samla ihop min skara av barn och bara mysa tillsammans.

img_5136img_5139img_5137img_5143

Vintrigt och kallt i Stockholm idag.

Hela vår vackra stad är så vintrig och vacker med all fin belysning överallt. Tänk att det är första advent imorgon. Så mysigt det ska bli att få tända första ljuset i nya adventsljusstaken.

img_5154

img_5157

img_5162

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

 

 

9 thoughts on “Brunch på Kung Carls Bakficka.

Add yours

  1. Men vad mysigt det ser ut i er stad skönt att sammla alla barnen och bara umgås ❤️

  2. Stockholm är verkligen vacker men speciellt med alla ljusslingor som dom sätter upp 😊. Förstår att du har svårt att sova efter han varit med den krocken du är inte mer än mänsklig vännen 😊..

  3. Men så mysigt det verkade… jag har en bricka där det står att maten är alltid extra god när den är kryddad med kärlek… säkert massa kärlek bland er alla när ni samlades så där.

  4. Det är ju väldigt förståligt att du vill vänta tills de kommer hem. Va myssigt det ser ut 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: