Imorgon smäller det Julklappssäcken.

Hej.

Imorgon är det första advent – den första december och det är dags att öppna alla luckor i julkalendrarna. Jag är så taggad. Imorgon smäller det!

Imorgon smäller det Julklappssäcken.

Ni anar inte vad jag är taggad inför morgondagen då vi äntligen ska öppna första klappen i Julklappssäcken. Säcken som föddes som en adventskalender med Mirre i LÄnka med Kärlek men växte och vi fick tidigt dela upp upp. Så Mirre drog det mesta med LMK och jag ensam fick kra allt med säcken. Vilken resa det varit! Så otroligt roligt men kämpigt också. Vi ville att allt skulle bli så bra som möjligt.

Säkert tre veckor jobbade jag natt och dag all vaken tid där det fanns energi kvar till att fixa med säcken skulle gå i mål. Säcken gick i mål och imorgon ska den börja rulla. Missa nu inte att hänga med och försöka knipa alla fina klapparna.

kalenderbildennya

julsäcken

Rösta gärna på Julklappssäcken 2019 – HÄR!!!

 

 

 

 

4 thoughts on “Imorgon smäller det Julklappssäcken.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: