Ljuspromenad bokad till nästa helg.

Hej Hej.

Julen är på intåg och en ljuspromenad genom staden  är bokad till nästa helg. Jag har känt av att det är nära nu till första advent i två fullproppade veckor med allt kring vad som komma skall. Denna vecka blir det sista rycket eller så maxat det bara kan bli för min del. Jag har nämligen gett mig blanka fasiken på att ro iland ett projekt. Till helgen ska det släppas och jag är så taggad!!!

Stockholms julbelysning tändes igår.

Igår tändes en miljon LED-ljus över Stockholms gator och torg. Runt 40 gator och torg runtom i Stockholm har på lördagen lysts upp med vackra juleljus. Belysningen beskrivs som en av de största i Europa. Innan Tilda ska hoppa simhopp ikväll tänkte vi ta oss en sväng in till stan för att få ta del av allt det vackra och alla ljus. Kungsan brukar vara helt fantastisk och i år ska det satsats lite extra kring skridskobanan. Det måste vi såklart kika på om vi hinner.

17bb

Ljuspromenaden bokad till nästa helg.

Jag har bokat in mig på guidad en ljuspromenad genom staden och upplev den vackra julbelysningen med inslag av Stockholms historia. Att gå runt själv funkar såklart också bra men att gå med en guide som visar allt så man slipper missa något lät perfekt för mig.

17cc

 

Länka med Kärlek – Tomteluva uppmaningen.

Alla som är medlemmar och aktiva i vår grupp får i uppdrag att fota sig om ni inte har en gammal bild på er i en tomteluva. På söndagar fram till 1:a advent har vi  tomteluvauppmaningen samtidigt som vi delar våra bloggar i tråden. Vi hoppas såklart att alla kommer vara med. På självaste julafton kommer en gemensam fin julhälsning med oss alla och lite till. Glöm inte hänga på nu!!!

img_4755

♥ Kram Kram ♥

 

14 thoughts on “Ljuspromenad bokad till nästa helg.

Add yours

 1. Hoppas ni får en trevlig rundtur på ljysvandringen 😊 det låter skoj och jag önskar att jag bodde i Stockholm jag med 😊.
  Alla affärer pyntar så fint tycker jag 😊

 2. Vad mysigt det låter med en promenad runt och titta på julebelysningen. Dessutom guidad med lite historia… 😮 Det borde alla städer ha, vet faktiskt inte om det finns här. 🤔 Är så sugen på allt som har med julen nu 🤗

 3. Men så mysigt det låter med en ljus promenad 🙂 härligt att dom börjar att tända en massa ljus nu känns verkligen som om julen är på intåg <3 sådan fin bild på dej och lilla tomten

 4. Vad mysigt med en ljus promenad kombinerad med historia. Det skulle jag velat gå på här i Malmö. Vi brukar varje år gå en fackelvandring i Skogen i början av November. Tyvärr fick vi avstå årets, men längtar till nästa år.

 5. åh, så mysigt det hade varit att gå den rundan. Stockholm är så vackert när de har julpyntat staden…men jag har ingen resa bokad dit, får nöja mig med västerås till helgen, men de brukar också pynta rejält.

  Jag ska verkligen ta och leta upp en tomteluva och fotografera mig till nästa söndag.

 6. Men så fint att dom ordnar sånt. Jag skulle kunna tänka mig att haka på och se ett annat Stockholm än det man brukar. Hoppas att du visar massor med foto.

 7. Vad mysigt att Stockholm redan har gjort det juligt. Jag väntar nån vecka till med att ta fram alla julsaker men till advent åker det fram 🙂

Kommentera

Up ↑

%d