Minsann jag kan döma gymnastik fortfarande!!!

Hej Hej.

Nu blir det varning för ett malligt och skryt inlägg. Bara så ni vet men ibland måste vi alla få skryta lite om oss själva, inte sant? Alla som följer mig vet att jag gillar gympa. Plus att jag själv är gammal gymnast som både varit aktiv själv i mest AG men även trupp sista året. Jag har även varit tränare innan även jag fick andra intressen. Hur som helst så kunde jag förr döma tävlingar vilket jag tyckte var kanon kul.

img_4748

Idag är Tildas förening och tävlar i Rikstvåan Mixed vilka dottern och vännerna är och hejar på. Tävlingen sänds på youtube vilket är så roligt då vi alla som är nyfikna kan se live. Jag kunde inte låta bli att döma Tullinge på både trampet och thumbling hemma från datorn. Minsann jag kan döma gymnastik fortfarande!!!

Jag kanske ska skola om mig till domare.

Ja jag erkänner att jag tycker det är riktigt roligt. Det roligaste idag var att jag var 0,1 från tävlingsdomarnas E-poäng i både trampet och thumbling. Vilket måste innebära att jag fortfarande kan min gymnastik. Jag gav på thumbling 6,5 i E-poäng och laget fick 6,6. I trampet gav jag 4,5 i E-poäng och domaren delade ut 4,6. Vad säger man  – Inte så illa pinkat av mig. Friståendet hoppade jag av att leka domare med för att jag såg lagets poäng innan programmet. Då kändes det inte rättvist att ge mig på det att döma.

img_4750img_4751img_4752

Well well – jag blir nog inte domare…

Nej det blir jag nog inte men det är väldigt roligt att leka domare när jag själv får bestämma var och när. Men visst får jag bli lite stolt över mig själv att jag fortfarande har domartänket i mig….

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

 

5 thoughts on “Minsann jag kan döma gymnastik fortfarande!!!

Add yours

  1. Så härligt med skryt!! Jag tycker visst att man kan skryta! Jag hade definitivt inte kunnat bli en domare. Jag hade nog bara gett en siffra.

Kommentera

Up ↑

%d